Noua şefă de la „Monnet” are experienţă în scandalurile sexuale

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a desemnat, miercuri, noua conducere a Liceului "Jean Monnet", după ce în weekend, aceasta a fost demisă de ministrul Educaţiei. Noul director al liceului este Mariana Rosner, profesoară de chimie şi fost director la Grupului Şcolar "Viaceslav Harnaj" din Bucureşti, iar directorul adjunct este Bogdan Stoica, profesor de istorie la "Monnet".

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 07:56
Noua şefă de la „Monnet” are experienţă în scandalurile sexuale

Rosner Mariana, pe vremea când era director la „Viaceslav Harnaj” se confrunta cu probleme dintre cele mai grave cu elevii săi care proveneau dintr-un mediu social diametral opus celui de la „Monnet”, potrivit cancan.ro.

Într-un articol publicat de Adevărul în anul 2003, se arată situaţia dezastruoasă de la internatul instituţiei de învăţământ al cărei director era Rosner Mariana. „Apa pentru igiena corporală încălzită cu fierbătorul electric, mâncare la borcan ţinută între geamuri, pe de o parte, şi fumat, alcool, amor şi ceva trudă cu învăţaul, pe de altă parte”, aşa era prezentat liceul agricol, în totală antiteză cu bolizii de lux care tronează în parcarea liceului „Jean Monnet”.

Mai mult, noua şefă de la „Jean Monnet” era pusă în situaţia să dea afară cu poliţia nişte eleve cazate în internat. „Două eleve de-a X-a au fost date afară din internat pentru că au intrat la ele persoane străine şi a fost nevoie să le scoatem din clădire cu poliţia”, spunea Rosner Mariana la acea dată.