Noua șmecherie prin care se fură din marile supermarketuri. Cum să faci cumpărături de 560 de lei și să achiți doar 87!

În România a fost descoperită metoda prin care poți face cumpărături de 560 de lei și să achiți doar 87! Este adevărat, însă, că există și impediment. Metoda a fost testată, deja, la un magazin din Suceava.

01 iun. 2023, 14:48
Noua șmecherie prin care se fură din marile supermarketuri. Cum să faci cumpărături de 560 de lei și să achiți doar 87!

O metodă ingenioasă, prin care poți cumpăra marfă de 560 de lei și să achiți doar 87 de lei, a fost, deja, testată în România. Un bărbat și o femeie din Suceava au vrut să verifice cât de profitabilă este metoda respectivă. Ei au descoperit astfel, că metoda este cât se poate de ilegală, iar ceea ce au făcut se numește, de fapt, furt.

Citește și  Metoda ingenioasă prin care LIDL vrea să pună capăt risipei alimentare. Ce sunt pungile speciale

Un bărbat din Suceava a ajuns la casa de marcat a unui  magazin având de achitat  cumpărături de 561,96 lei. Dar pentru că avea o înțelegere anterioară cu casierița, el a plătit doar 87 de lei. Însă, la ieșirea din magazin, bărbatul a fost oprit de agenții de pază, iar casierița a fost chemată de către managerul magazinului. În urma interogatoriului, atât bărbatul, cât și casierița au recunoscut fapta.

Citește și Surse: Membrii AUR, infiltrați pe grupurile din educație în ultimele zile. Care este miza

În urma celor întâmplate,  Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Daniel N. (34 de ani), căsătorit, la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei municipiului Suceava ori în cadrul DGASPC Suceava, pe o perioadă de 60 de zile. În același dosar a fost condamnată și inculpata Monica Ț. (48 de ani), căsătorită, la pedeapsa de un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.