NOUL AN ŞCOLAR 2020-2021. Judeţele în care nicio unitate de învăţământ nu este în scenariul ROŞU

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a anunţat, duminică, că în 11 judeţe din România nicio unitate de învăţământ nu se află în scenariul roşu.

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 15:45
NOUL AN ŞCOLAR 2020-2021. Judeţele în care nicio unitate de învăţământ nu este în scenariul ROŞU

„Este vorba de Harghita, Caraş-Severin, Hunedoara, Ialomiţa, Bihor, Vâlcea, Tulcea, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Covasna şi Vaslui. În aceste judeţe activităţile didactice se vor desfăşura în scenariul verde sau în scenariul galben”, a declarat Monica Anisie.

Într-o conferinţă de presă organizată la sediul Ministerului Educaţiei, Anisie a explicat că în prezent sunt unităţi de învăţământ care funcţionează în scenariul verde, 4.915 unităţi în scenariul galben şi 263 de unităţi în scenariul roşu.

CALENDAR AN ŞCOLAR 2020-2021. Când vor avea elevii prima vacanţă

De asemenea, ministrul Educaţiei a precizat că că toată lumea a fost mobilizată în sistemul de educaţie şi fiecare unitate de învăţământ a fost verificată de către inspectori.

„Au fost în teren şi inspectorii generali şi inspectorii şcolari pentru a verifica fiecare unitate de învăţământ în parte. Am avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali”, a declarat Anisie.

Citiţi şi Monica Anisie, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: Nicio unitate de învăţământ din 11 judeţe nu se află în scenariul roşu! Veniţi cu încredere!