Noul căpitan al naţionalei Germaniei, surprins în timp ce-şi înşela iubita FOTO

Scandal uriaş ce-l are în prim-plan pe mijlocaşul ofensiv Julian Draxler, omul care va fi căpitanul Germaniei la Cupa Confederaţiilor ce va debuta pe 17 iunie.

19 iun. 2017, 09:08

Mijlocaşul de 23 de ani al lui PSG a fost fotografiat de paparazzi în ipostaze romantice alături de un cunoscut fotomodel din Germania, scrie prosport.ro. Este vorba de Linda Vaterl, o tânără de 24 de ani aflată în atenţia presei din Germania încă înainte de vârsta majoratului şi care în ultimii ani a avut apariţii în mai multe reality show-uri. Cei doi au fost suprinşi pe un yacht, în timpul unei scurte vacanţe în Ibiza.

Citeşte şi Primul mare transfer al anului 2017. PSG a plătit 36 milioane euro pentru un fotbalist german

Imaginile cu cei doi au fost publicate de cotidianul german Bild, iar Draxler a fost pus într-o ipostază jenantă, în condiţiile în care se află într-o relaţie de mai bine de 7 ani cu Lena Stiffel (22 de ani), pe care a cunoscut-o încă din timpul liceului.

În mod surprinzător, pusă în faţa faptului împlinit, Lena Stiffel i-a transmis lui Draxler că îl iartă pentru infidelitate, în încercarea de a salva relaţia, anunţă Bild.