Noul caz Caracal, dezvăluiri şocante. Mama fetelor: „Ne-a dat un bidon cu bere şi un pachet de ţigări. Dacă mergeam după el, ne dădea în cap cu toporul”

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori din Braşov a fost arestat preventiv, dar apar detalii şocante despre cazul răpirii.

13 nov. 2022, 20:33
Noul caz Caracal, dezvăluiri şocante. Mama fetelor: „Ne-a dat un bidon cu bere şi un pachet de ţigări. Dacă mergeam după el, ne dădea în cap cu toporul”

Noul caz Caracal. Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori din localitatea braşoveană Vama Buzăului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor. Decizia instanţei de judecată poate fi atacată, însă agresorul rămâne în arest până când instanţa de apel se va pronunţa, dacă va fi cazul. Suspectul a recunoscut că le-a violat în maşină, în parcări, pe cele două fete, cea de 12 ani fiind violată în repetate rânduri.

Prima mărturie a mamei celor două fetițe de 10 și 12 ani răpite și violate de prietenul tatălui lor, un muncitor de acolo din sat, din Braşov, a fost prezentată duminică. Femeia recunoaşte că omul a încercat să o mituiască pe ea şi pe iubitul ei cu bere şi ţigări ca să le lase pe minore să meargă cu el la grătar. Mai povesteşte că soţul ei se împrietenise cu acest bărbat de câteva săptămâni.

„De dimineață n-am putut să mă dau jos din pat și acum nu sunt în regulă. Amețesc, vomit , de mâncat nu pot să mănânc. Nu ştiu cum se simt (fetiţele – n.r.). Am un număr, am sunat şi mi-a zis că e duminică și nu e nimeni acolo, că pe mâine dacă e femeia acolo. Îl cunoaștem de vreo 3 săptămâni (pe agresor – n.r.). S-a împrietenit cu soțul meu. Şi lucra aici pe stradă, punea pavaje și apoi zice: „nu-mi face o cafea, doamnă? Mă duc eu să-ți cumpăr o pungă de cafea și e un zahăr”. A adus, i-am făcut cafea, i-am dus afară la poartă.

Cele două surori răpite de prietenul concubinului mamei lor în Braşov au fost violate în repetate rânduri într-o parcare şi o pădure. Agresorul a fost arestat preventiv
După aia a mai venit pe la noi, a mai adus niște pulpe ca să facem mâncare, că a vrut să facă grătar atunci, dar n-a putut și seara a venit cu un bidon de bere la noi și un pachet de țigări și zice „doamnă, nu lași fetele să vină până la noi să facem un grătar?”. Şi zice „se joacă și cu copiii”, dacă mai sunt copii p-acolo unde stătea el. Am zis că nu.

Și după aia ne-am hotărât amândoi, am zis hai să meargă două ore. S-au făcut două ore şi am sunat la telefon, închis toată noaptea, am sunat şi la 23:00, și la 2:00, și la 4:00 nimic.

Noul caz Caracal. Mama minorelor: „Dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap. El avea două topoare şi cuţit în mașină”

După aia mi-am dat eu seama că s-a întâmplat ceva. Am zis că vine acasă (de asta a aşteptat o noapte – n.r.), dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap. Spuneau (fetele – n.r.) că are două topoare în mașină, cuţit”, a declarat mama fetelor răpite şi abuzate din Braşov, duminică, în exclusivitate, la Antena 3.

Citeşte şi: Noi detalii şocante în cazul copilelor răpite şi violate în Braşov. După au povestit toate ororile

Noul caz Caracal. Cele două fetiţe din Braşov au fost agresate de Constantin Zapan, bărbatul care le-a luat cu voia mamei lor pentru „a le duce la un grătar”.

La audieri, anchetatorii au stabilit că ”bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice şi ameninţări, ar fi forţat, pe rând, persoanele vătămate minore să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi municipiul Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova”.

De altfel, la Valea Nicovani autoturismul agresorului a fost depistat de către poliţiştii ploieşteni. Constantin Zapan şi-a recunoscut faptele, motivând că era beat în momentul în care le-a adresat pe cele două fete. Copilele au fost scoase din familie, fiind preluate de DGASPC Braşov şi intrând într-un program de consiliere psihologică.