Noul director general al Renault a făcut prima vizită externă în România. "Dacia e un miracol, trebuie să înflorească ca brand"

Publicat: Vineri, 31 Iulie 2020 11:31 // Actualizat: Vineri, 31 Iulie 2020 11:31 // Sursa: romaniatv.net

Luca de Meo, cel care a preluat de la 1 iu­lie oficial funcţia de CEO al Grupului Re­nault, consideră marca Dacia un ade­vă­rat „miracol“ datorită profita­bili­tăţii sale.

Pe parcursul a două zile, Luca De Meo a vizitat uzina de la Mioveni, centrul tehnic de la Titu, dar și clădirea de birouri Renault Business Connected din București.

"Dacia, privită din interior, pare şi mai mult decât un miracol. Nimeni în industria auto nu poate face atât de mulţi bani la acel nivel al pieţei. Este timpul ca Dacia să înflorească ca un brand de sine-stătător", a spus Luca de Meo.

Citeşte şi Probleme uriaşe pentru Dacia, situaţia la Renault e catastrofală. Grupul a avut pierderi de 7,3 MILIARDE de euro în primul semestru

Declarația nboului CEO al grupului francez face parte dintr-un discurs susținut de Luca de Meo cu ocazia publicării rezultatelor financiare ale Grupului Renault pentru prima jumătate a anului.

Renault a anunţat ieri cele mai slabe rezultate financiare din ultimii ani, cu o pierdere record de 7,3 miliarde de euro în primul semestru, faţă de un profit de 1,5 mi­liarde de euro în perioada similară a anului trecut.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dacia Romania Luca de Meo renault romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H