Noul model Dacia Duster este pe piaţă. Ce are în plus faţă de celelalte modele

Noul model de Dacia Duster este pe piaţă. Producătorul din Pitești le oferă clienţilor mai multe opțiuni de achiziție, ca să mulțumească pe toată lumea.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 14:45
Noul model Dacia Duster este pe piaţă. Ce are în plus faţă de celelalte modele

Noua Dacia Duster este disponibilă într-o versiune specială care are motor TCe ECO-G, adică acel motor dual care funcționează atât cu benzină, cât și cu GPL. Dacie Duster beneficiază tot de o autonomie de 1000 km dacă ambele rezervoare sunt pline, ceea ce e un avantaj enorm pentru clienți. Dacia Duster și Logan sunt diferite atât în ce privește greutatea, cât și în ce privește dimensiunea rezervoarelor. Dacia SUV va beneficia de o autonomie de rulare la fel de mare precum Sedan-ul și clienții se pot bucura de ea.

Noua versiune Dacia Duster a fost gândită pentru economie, costuri reduse de întreținere, iar cei care ajung să meargă cu mașinile pe distanțe de aproape 1000 km vor aprecia costurile reduse. Parcurgerea unor distanțe atât de mari cu Dacia Duster folosind și GPL poate aduce economii substanțiale în cazul utilizării îndelungate.

Noua versiune Dacia Duster este lansată înaintea celei de plug-in hibrid, care ar trebui să fie prezentată tot în 2020. Clienții Dacia așteaptă și un model electric pentru anii următori.

Automobile Dacia este cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu 24,7 miliarde de lei în 2018. Profitul net a ajuns să depășească 7 miliarde de lei în 2018. Dacia este prezentă pe 44 de piețe externe iar vânzările totale s-au ridicat la 736.570 de unități anul trecut, potrivit playtech.ro.

Citeşte şi Primele imagini cu noua maşină Dacia Logan 3