Primele imagini cu noua maşină Dacia Logan 3

Premiera mondială a noului model produs la Mioveni ar putea avea loc, cel mai devreme, chiar în cursul acestui an.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 06:23

La aproape patru luni de la prima apariţie în public a noului Sandero 3, românii de la Dacia au scos în teste urmatoarea generaţie a celebrului Logan. Surprinsă complet camuflată, berlina companiei de la Mioveni pare să fi crescut în dimensiuni – de unde şi design-ul mai puţin pătrăţos, care culminează cu plafonul alungit în partea din spate a caroseriei.

Seria veştilor bune continuă cu farurile LED şi mânerele complet noi ale portierelor, care aduc un aer proaspăt şi, totodată, actual, informează 4tunning.ro.

În ceea ce priveşte departamentul interior, noua Dacia Sandero 3 rămâne – din păcate – un mare mister. Nu ar fi însă deloc de mirare sau surprinzător dacă reţeta viitoarei berline a companiei româneşti de la Mioveni va cuprinde inclusiv un display pentru sistemul de infotainment asemeni unei tablete, care să se regasească în partea superioară a bordului.

Din punct de vedere tehnic, se pare că reţeta disponibilă va debuta cu platforma CMF-B, împrumutată de la noul Renault Clio.

Sub capotă, este de aşteptat ca cea de-a treia generaţie a celebrului Logan să primească – în premieră absolută pentru berlina companiei de la Mioveni – chiar şi un sistem de propulsie micro-hibrid. Clienţii berlinei româneşti ar mai putea avea, totodată, la dispoziţie şi un benzinar de un litru, atât cu, cât şi fără turbină, căruia i se va alătura, evident, nemuritorul 1.5 dCi.

Citeşte şi: Ianis Hagi are Scoţia la picioare: „Ianis, vrei să te măriţi cu mine?” şi „Ianis e mai bun ca tatăl său”