Noul prefect de Neamţ a fost învestit oficial în funcţie

Prefectul judeţului Neamţ, Vlad Angheluţă, a fost învestit oficial în funcţie, miercuri, în prezenţa subsecretarului de stat al Ministerului Afacerilor Interne Florea Oprea, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 17:28
Noul prefect de Neamţ a fost învestit oficial în funcţie

La ceremonie au participat reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene, parlamentari şi angajaţi ai Prefecturii.

‘Voi pune tot timpul cetăţeanul în centrul preocupărilor mele, folosindu-mi toate atribuţiile care îmi revin. Voi fi promotorul unui dialog la nivel judeţean cu tot ce înseamnă administraţie, totul spre binele cetăţeanului. Vă mulţumesc pentru încredere şi doresc să vă am alături de mine în demersurile pe care le voi face’, a declarat Vlad Angheluţă.

El a spus că este extrem de importantă echipa. ‘Lege, ordine şi administraţie eficientă sunt cele trei direcţii importante pe care trebuie să le urmaţi’, a spus Florea Oprea.

Vlad Angheluţă a fost numit prefect al judeţului Neamţ pe data de 12 martie 2014, odată cu eliberarea din funcţie a fostului prefect George Lazăr. Până la numirea pe funcţie Vlad Angheluţă a fost subprefect al judeţului Neamţ.