Noul tratament pentru COVID-19 face MINUNI. Dr. Virgil Musta: „Aici este cheia!”

Virgil Musta, medicul de la Timişoara cu cele mai multe cazuri vindecate de covid-19,  anunţa acum trei săptămâni aplicarea unei noi scheme de tratament. Între timp, aceasta a fost extinsă, cu rezultate foarte bune, şi la nivel naţional.

11 mai 2020, 17:07
Noul tratament pentru COVID-19 face MINUNI. Dr. Virgil Musta: „Aici este cheia!”

Virgil Musta a stabilit o nouă schemă de tratament pentru pacienţii cu COVID-19, noua reţetă având inclus şi anticoagulant. Astfel, virusul era atacat înainte să dezvolte forme grave.

Pacienţii vindecaţi de coronavirus în România, chemaţi din nou la spital. Care sunt explicaţiile medicilor

„Noi am introdus în protocolul nostru ca toţi pacienţii cu formă medie de COVID-19 şi formă uşoară la pacienţi cu factori de risc să se introducă terapia profilactică de anticoagulare, iar la cei care sunt în forme severe de boală s-a introdus terapia curativă pe nişte criterii medicale pe care le-am trecut în ghidul nostru terapeutic. De trei săptămâni, toţi pacienţii urmează tratament anticoagulant conform ghidului nostru terapeutic”, a declarat Virgil Musta, citat de Adevărul.

Poveştile românilor l-au copleşit pe omul Virgil Musta: „Mi-au curs lacrimi pentru că am simţit şi eu suferinţa şi sacrificiul vostru”

„Nu ştiu dacă am avut unul sau doi pacienţi intubaţi în toată această perioadă. Eu sigur nu am avut pe secţia mea. Aici este cheia! În momentul în care se declanşează acea cascadă de coagulare de multe ori este greu să mai faci ceva, se rostogoleşte bolovanul pornit. Ideea era să tratăm cât se poate de precoce”, a mai declarat medicul Virgil Musta.