Novak Djokovic a primit încă o lovitură. A fost exclus de la Indian Wells și Miami pentru că nu este vaccinat

Novak Djokovic a anunțat că nu va putea participa la turneele masters de la Indian Wells și Miami din cauza faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19.

10 mart. 2022, 08:52
Novak Djokovic a primit încă o lovitură. A fost exclus de la Indian Wells și Miami pentru că nu este vaccinat

Autoritățile din Statele Unite cer în continuare cetăţenilor străini să fie vaccinaţi împotriva Covid-19 pentru a putea intra pe teritoriul său, condiţie pe care Djokovic nu o îndeplineşte.

CITEȘTE ȘI: Novak Djokovic, anunţ surpriză înainte de Roland Garros 2022

„Deși am fost inclus automat în tragerile la sorți de la Indian Wells și Miami, știam că va fi puțin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba, așa că nu voi putea juca în SUA. Mult succes celor care joacă la aceste turnee grozave”, a scris Novak Djokovic pe Twitter.

CITEȘTE ȘI: Novak Djokovic, primul interviu după scandalul din Australia: Nu sunt antivaccinare, dar prefer să sacrific trofee decât să fiu forţat să mă vaccinez

Novak Djokovic (2 ATP) fusese inclus pe tabloul principal al BNP Paribas Open (Indian Wells), iar sâmbătă ar fi trebuit să joace în turul al doilea cu belgianul David Goffin, locul 71 ATP, sau cu australianul Jordan Thompson, locul 78 ATP.