Novak Djokovic, anunţ surpriză înainte de Roland Garros 2022

Novak Djokovic a anunţat, într-o declaraţie postată, marţi, pe site-ul său oficial, că nu mai lucrează cu antrenorul Marian Vajda.

02 mart. 2022, 10:45
Novak Djokovic, anunţ surpriză înainte de Roland Garros 2022

Novak Djokovic, anunţ surpriză înainte de Roland Garros 2022. Novak Djokovic a anunţat că şi-a încetat colaborarea cu antrenorul Marian Vajda.

„Marian a fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea. Împreună am realizat lucruri incredibile şi îi sunt recunoscător pentru prietenia şi dăruirea lui în ultimii 15 ani. Deşi părăseşte echipa profesionistă, el va face mereu parte din familie şi nu-i voi mulţumi niciodată îndeajuns pentru tot ce a făcut”, a scris sârbul despre fostul său antrenor.

Citeşte şi: Novak Djokovic, primul interviu după scandalul din Australia: Nu sunt antivaccinare, dar prefer să sacrific trofee decât să fiu forţat să mă vaccinez

Novak Djokovic şi Marian Vajda începuseră colaborarea înainte de Roland-Garros 2006. În afară de o scurtă pauză (mai 2017 – martie 2018). Despărţirea celor doi s-a produs de la sfârşitul sezonului trecut. După Mastersul de la Torino, cei doi au decis de comun acord să nu mai lucreze împreună, mai ales că antrenorul în vârstă de 57 de ani şi-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia.

Citeşte şi: Tatăl lui Novak Djokovic a explodat după deportarea fiului său: „Tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume. 50 de glonţe trase în pieptul lui Nole”