Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne şi a transmis un mesaj puternic: „În ciuda tuturor, vreau să joc la Australian Open”

Imediat după procesul câştigat împotriva statului australian, numărul 1 al tenisului mondial, Novak Djokovic, a mers la terenul de antrenament, de unde a distribuit un mesaj şi o fotografie.

10 ian. 2022, 15:49
Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne şi a transmis un mesaj puternic: „În ciuda tuturor, vreau să joc la Australian Open”

Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi„, a transmis Novak Djokovic, într-o postare pe Twitter.

Citeşte şi EXCLUSIV | Victor Ciutacu, reacţie – fulger în scandalul lui Novak Djokovic. „Instanţa a decis că decizia Guvernului australian e una abuzivă. I-au anulat unilateral viza. Nu ştiu dacă e încă meci”

Djokovic a mai stat în biroul avocaților săi câteva ore după proces, unde aștepta decizia finală a ministrului Imigrării, Alex Hawke, care a avut ocazia să-l expulzeze. După expirarea celor patru ore legale, Nole a părăsit clădirea și a plecat direct la antrenament.

Novak este liber, a fost pe terenul de tenis și s-a antrenat. A mers acolo să joace tenis și să mai facă un record, a plecat cu cele mai bune intenții„, a confirmat fratele său, George, într-o conferinţă de presă susţinută luni, la Belgrad.

Citeşte şi CTP, revoltat că Djokovic ar putea juca la Melbourne: „Este o victorie a antivacciniștilor, conspiraționiștilor, a naționaliștilor suveraniști fanatici”