Nu a stat la DISCUŢII: Gestul la care a recurs o TÂNĂRĂ, după ce a fost VIOLATĂ de propriul TATĂ

O tânără de 18 ani dintr-un sat din Papua Noua Guinee a recurs la un gest şocant, după ce a fost violată de propriul tată, în timp ce restul familiei se afla în vizită la rude. Astfel, fata i-a retezat capul, cu o singură lovitură de macetă.

16 iun. 2013, 12:45
Nu a stat la DISCUŢII: Gestul la care a recurs o TÂNĂRĂ, după ce a fost VIOLATĂ de propriul TATĂ

Incidentul a avut loc într-un sat din Papaua Noua Guinee, unde un tată şi-a violat fiica în repetate rânduri, atunci când a rămas singur cu ea în casă pentru o noapte întreagă, după ce restul familiei se afla în vizită, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL: O adolescentă, însărcinată cu tatăl ei, care a violat-o

Revoltată de gestul tatălui, tânăra de 18 ani a recurs la un gest extrem, mai ales că părintele a încercat să abuzeze sexul de ea şi în cursul zilei următoare. Folosind o macetă, ea i-a retezat capul bărbatului dintr-o singură lovitură, desprinzându-l de restul corpului. În urma incidentului, tot satul îi ia apărearea fetei, aceştia interzicându-le autorităţilor să o aresteze, spunând că toată vina este a tatălui.

Citeşte şi MONSTRUL ÎN CHIP DE PĂRINTE. O copilă a fost violată timp de 10 ani de propriul tată

Tatăl a mers în camera fiicei şi a violat-o în repetate rânduri. A vrut să facă acelaşi lucru dimineaţa, când tânăra a luat maceta şi l-a omorât. Toţi suntem de acord că este liberă să rămână în comunitate, deoarece tatăl ei merita să moară„, a declarat preotul din localitate.

Prostituţia infantilă este o problemă serioasă în Papua Guinee, mii de minore fiind violate sau obligate să întreţină relaţii sexuale contra cost.