Nu au drumuri, dar au o troiţă. Primarul le-a făcut o cruce de doi metri în mijlocul drumului

Nu au şosele, canalizare sau apă curentă, dar au o troiţă de doi metri în mijlocul drumului. În campania pentru referendum, primarul comunei Şuşani din Vâlcea a hotărât că localitatea are nevoie de ceva nou. Aşa că a dat 3000 de lei pe o cruce.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 06:11
Nu au drumuri, dar au o troiţă. Primarul le-a făcut o cruce de doi metri în mijlocul drumului

Monumentul a fost amplasat la intrarea în localitate, iar noaptea este luminat ca să poată fi văzut de la distanţă, informează România TV.

Noul monument nu numai că este amplasat direct în mijlocul drumului, dar este şi foarte aproape de un alt monument, ridicat în urmă cu 100 de ani în cinstea eroilor căzuţi în război.

Proiectul a fost o ambiţie din campania electorală a primarului şi nu are aviz de legalitate din partea comisiei pentru cultură.

Lucrarea de peste 3000 de lei a fost plătită de o firmă, după cum susţine primarul, întrucât conturile primăriei sunt blocate de mai bine de trei ani. Şuşani este una dintre comunele sărace ale României, nu are apă curentă şi nici drumuri asfaltate.

Primăria este datoare vândută, trebuie să restituie un milion de euro, bani europeni, pentru o lucrare făcută în bătaie de joc.