Nu au frică să se arunce de pe blocuri. Patru români pasionaţi de free running fac furori pe Internet

Patru adolescenţi din Hunedoara fac furori pe Internet cu filmuleţele în care îşi prezintă cascadoriile pe care le fac în cele mai periculoase şi nesigure clădiri ale municipiului. Pasionaţi de free running (alergare liberă), cei patru tineri au uimit o mulţime de oameni, sărind, peste cap, de pe un bloc pe altul şi de la un etaj la celălalt.

RomaniaTV.net
22 dec. 2015, 07:54
Nu au frică să se arunce de pe blocuri. Patru români pasionaţi de free running fac furori pe Internet

Patru adolescenţi cu vârste între 16 şi 20 de ani au devenit cunoscuţi datorită pasiunii pentru free running, un sport extrem pe care îl practică de mai mulţi ani, foarte riscant, dar, totodată, foarte popular în rândul tinerilor.

În filmuleţe Manu, Florin, Ema şi Toni apar sărind de pe acoperişul unui bloc părăsit pe un alt acoperiş, de la un etaj la altul, sărind din copaci peste cap şi în timpul unor acrobaţii în „clădirea fantomă” din Parcul Corvin.

Cascadoriile riscante sunt combinate cu alergarea, conform conceptului de „free running”, iar filmuleţele au un scenariu creat de tineri.

„Sunt foarte pasionat de acest sport. Îl practic de mic, iar până în prezent am unele performanţe. Scopul filmuleţelor este să arătăm că în Hunedoara există atleţi pasionaţi de acest sport, care se antrenează intens”, spune Manu, potrivit adevarul.ro.