Nu au mai rezistat și au spus tot. Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată ucraineancă a explodat de furie (FOTO)

Povestea de dragoste dintre o ucraineancă fugită din calea războiului și un britanic a declanșat o mulțime de dezbateri în social media.

06 iul. 2022, 17:50

Unul dintre cele mai controversate cupluri din Europa a reacționat virulent, după ce a fost pus la zid de internauți. Ucraineanca Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, fugită din țara de origine și iubitul ei, britanicul Tony Garnett, 29 de ani, s-au săturat să fie criticați pe internet.

Scandalul a început după ce Sofia a ajuns în casa lui Tony și a iubitei de la începutul războiului din Ucraina, Lorna. Ucraineanca a fost primită cu brațele deschise de tânărul cuplu, căsătorit de zece ani, în special de bărbatul englez, care treptat, a început să se îndrăgostească.

Pe fondul apropierii dintre Sofia și Tony, relația cu Lorna s-a rupt. Cei trei au fost protagoniștii mai multor scandaluri, iar în cele din urmă, ucraineanca originară din Lvov și britanicul au decis să plece împreună. Nu înainte de Sofia să fie nevoită să plece din apartamentul din Bradford.

 

Britanicul care și-a părăsit soția a spus totul în presa tabloidă

 

De curând, Tony s-a plâns în The Sun că a devenit ținta unui puternic val de ură, după ce povestea sa de dragoste a fost mediatizată.

„Publicul nu are habar. Sofia este abuzată, unii o numesc un demolator, iar alții vorbesc despre petiții de deportare. Relația cu soția mea se înrăutățise de mult. Plecam indiferent, pentru că mă săturasem de Lorna”, a declarat Tony.

Mai mult britanicul a mai povestit că a renunțat la munca de IT-ist pentru a devenit îngrijitor full-time al Sofiei. Ucraineanca a dezvoltat o problemă oculară în urma unei infecții care a dus-o pe patul de spital.