FOTO. O celebră prezentatoare TV de la noi a divorțat în secret! Despre cine este vorba: „Da, este adevărat”

Una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi a divorțat în secret. Separarea s-a produs departe de ochii curioși ai presei. Iată despre cine este vorba.

05 iul. 2022, 22:50
FOTO. O celebră prezentatoare TV de la noi a divorțat în secret! Despre cine este vorba: „Da, este adevărat”

Concret, Livia Graur, prezentatoarea știrilor de la Prima TV și soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, au divorțat la notar fără să știe nimeni. Căsnicia celor doi a durat 13 ani.

Livia Graur a divorțat de soțul ei, după 13 ani de căsnicie

Livia Graur și fostul ei soț vor fi prieteni de dragul fiicei lor, Renata, aflată în clasa a 2-a. Căsnicia jurnalistei cu Ștefan Răzvan Graur s-a încheiat. Recent, cei doi au divorțat departe de sălile tribunalului, pe cale amiabilă, la notar.

Citește și: Gabriela Cristea aruncă bomba despre căsnicia cu Marcel Toader: „Am trăit multă vreme cu un bărbat abuzator. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat”

CANCAN.RO scrie că Livia Graur ar fi renunțat să mai poarte verigheta, chiar dacă despărțirea nu era, încă, oficială. În plus, pe rețelele sociale, cei doi au șters pozele în care apăreau împreună.

„Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar”, a declarat Livia Graur pentru sursa menționată mai sus.

20 de ani de relație s-au dus pe apa sâmbetei

Livia Graur trait o poveste de dragoste adevărată și longevivă, alături de soţul ei, Ștefan Răzvan, încă din clasa a 9-a. Cuplul a avut o relație care a durat mai bine de 20 de ani.

„Clipele acelea îmi vor rămâne veşnic în suflet”, se destăinuia, la momentul respectiv, Livia Graur. Născută pe 2 aprilie 1986, în Bucureşti, Livia Graur este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbi Străine şi masterand al SNSPA în Comunicare Audio-Video.

A făcut specializare la Paris, la Universitatea Nanterre şi a lucrat o scurtă perioadă de timp, cât era studentă, în Cehia, la Brno, unde a colaborat la realizarea unui dictionar român-ceh.

Citește și: Poveste incredibilă! Un bărbat din Iaşi s-a trezit divorţat. Modul incredibil în care soţia lui a reuşit să obţină certificatul de divorţ

A ajuns la Prima TV chiar de pe băncile facultăţii şi a început ca reporter. Din august 2014 prezintă Focus. La rândul lui, Răzvan Ștefan Graur este din București. A învățat la Școala Centrală și este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea “Spiru Haret”. Totodată, este masterand în Criminalistică la Universitatea Româna de Ştiinţe şi Arte “Gheorghe Cristea”.