Nu e banc! Un oltean mândru de noul său Sandreo s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers

Bancurile cu olteni sunt cele mai iubite de români, datorită umorului original inspirat din viața oamenilor simpli. Însă, uneori viața întrece orice fel de film sau banc, iar dovada este un oltean care s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers.

15 feb. 2023, 21:11
Nu e banc! Un oltean mândru de noul său Sandreo s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers
Un oltean mândru de noul său Sandreo s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers

Un oltean mândru de noul său Sandreo s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers. Olteanul nostru, mândru nevoie mare de noua s-a achiziție, s-a gândit să își etaleze bijuteria pe patru roți pe străzile patriei, însă asta avea să îl coste foarte mult.

Citește și De noaptea minții! S-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. Bărbatul din Satu Mare a sunat o rudă să-i țină de urât

Un oltean mândru de noul său Sandreo s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers

Șoferii din trafic au rămas fără cuvinte atunci când au văzut noul Sandero înmatriculat în Dolj cu portbagajul pentru plafon montat invers și nu au rezistat tentației de a imortaliza boacăna olteanului.

Majoritatea celor care l-au văzut pe olteanul nostru cu noul său Sandero și-au adus aminte de un banc extrem de cunoscut care se numește: ”Ce a pățit olteanul după ce și-a cumpărat mașină”

Un oltean, întors din Spania, se hotărăște că din banii câștigați din culesul căpșunilor, să-și cumpere o mașină.

Zis și făcut!

A doua zi, merge la târgul de mașini, vede o mașină și întreabă:

– Domnule, ce face mașină asta?

Vânzătorul îi explica, dar acesta nefiind mulțumit, merge către o alta mașină.

–Domnule, dar mașină aceasta ce poate face?

– Mașină aceasta e deosebită, ea poate prinde o viteza maxima de 300km/h și poate intra într-un zid fară să pățească nimic.

Olteanul încântat îl roagă să facă un test împreună cu el.

În timp ce mașina ajunge spre un zid, vânzătorul îi spune olteanului să închidă ochii, el ocolește zidul, și-i spune olteanului să deschidă ochii. Olteanul se uită apoi la spatele mașinii și vede că aceasta e neatinsa, și se hotărăște să o cumpere.

Fericit își ia mașina și se duce la un bar să sărbătorească cu prietenii noua achiziție. După mai multe sticle, acesta îi ivita pe toți să vadă ce poate să facă mașînă lui. Se urca toți în mașină și pornesc, ajung la viteza maxima și se apropie de un zid. Olteanul le spune la toți să închidă ochii.

După câteva momente, se trezesc la spital, toți având cate ceva rupt.

Deodată olteanul întreabă:

– Ba! care nu a închis ochii?!

Citește și Un român a distrus o benzinărie, în timp ce făcea o manevră cu mașina. Imagini de noaptea minții!