Un român a distrus o benzinărie, în timp ce făcea o manevră cu mașina. Imagini de noaptea minții!

Accident grav în Arad. O mașină a intrat cu viteză într-o benzinărie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

26 ian. 2023, 14:36
Un român a distrus o benzinărie, în timp ce făcea o manevră cu mașina. Imagini de noaptea minții!

Șoferul unui Mercedes a intrat cu mașina în magazinul unei benzinării din Arad. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11:30, într-o stație PECO de pe raza municipiului Arad.

Potrivit primelor cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 53 dfe ani din județul Vâlcea, a intrat în coliziune cu geamul magazinului stației PECO, în timp ce făcea o manevră de mers înapoi.

Citește și Guvernul ia în calcul revenirea la schema de compensare a preţului la carburanţi cu 50 de bani, dacă se ajunge la 9 lei pe litru

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul nu era sub influența alcoolului.

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 725 de lei și 3 puncte penalizare, potrivit articolului 54 alin. 1 din O.U.G 195/2002.

Din fericire, în urma accidentului, nu au existat victime.

Citește și Nicolae Ciucă anunță că PIB-ul României a crescut cu aproximativ 50 miliarde de euro în 2022: ”Este o creștere semnificativă”

”Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit astăzi, 26.01.2023, în jurul orei 11:30, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, în vederea asigurării măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul producerii unui eveniment rutier (autoturism intrat în magazinul unei stații de alimentare cu carburanți), în municipiul Arad, Calea Zimandului”, transmite ISU Arad.