Nu e banc. Un PORC s-a ÎMBĂTAT criţă şi s-a luat la bătaie cu o VACĂ

Publicat: Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 12:47 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 12:47 // Sursa: romaniatv.net

Un porc sălbatic a creat zarvă mare într-un camping din Australia. Totul s-a întâmplat în cursul nopţii, când animalul a găsit mai multe beri lângă un cort, le-a băut, iar apoi s-a luat la bătaie cu o vacă.

Oamenii care au înnoptat într-un camping din Australia au fost treziţi de nişte sunete demne de filme de groază, iar când au ieşit speriaţi afară pentru a vedea ce se ntâmplă au constatat că unui porc sălbatic care nu se ţinea prea bine pe picioare se încăierase cu o vacă.

Asta în condiţiile în care lângă el erau mai multe sticle de bere goale. Animalul găsise 18 beri lângă un cort şi le-a băut pe toate, iar când alcoolul şi-a făcut efectul patrupedul s-a arătat foarte deranjat de prezenţa unei vaci care se afla în zonă.

După ce a obosit, porcul sălbatic s-a culcat lângă un copac, unde a dormit până a doua zi. Nu vrem să ne gândim cât de mahmur s-a trezit!

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
animal beat Australia bere porc sălbatic porc sălbatic beat vacă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 13:25
...când animalul a găsit mai multe beri lângă un cort, le-a băut, iar apoi s-a luat la bătaie cu o vacă. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
04 oct 13:06
...în cursul nopţii, când animalul a găsit mai multe beri lângă un cort, le-a băut, iar …read more ...
04 oct 13:05
...animalul a găsit mai multe beri lângă un cort, le-a băut, iar apoi s-a luat la bătaie cu o vacă. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H