Nu e glumă! Apartamentele se vând LA KILOGRAM. Vezi preţurile

Dezvoltatorii imobiliari apelează la tot felul de trucuri în speranţa că vor fi năpădiţi de cumpărători. Ultima găselniţă: apartamente şi garsoniere vândute la kilogram. Un complex rezidenţial din zona de nord a Capitalei a venit la Târgul Imobiliar Naţional cu această ofertă. Un kilogram de garsonieră costă 1,88 de lei cu TVA, iar preţul creşte pe măsură ce locuinţa se măreşte.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 12:29
Nu e glumă! Apartamentele se vând LA KILOGRAM. Vezi preţurile

Apartamentele la kilogram sunt cea mai nouă metodă de promovare a unei oferte imobiliare, asta după ce până acum dezvoltatorii imobiliari ofereau bilete la loterie sau bonusuri pentru cei care îşi convingeau prietenii să cumpere o locuinţă.

Un kilogram de garsonieră costă 1.88 de lei, un kilogram de apartament cu două camere costă 2,01 lei, iar un kilogram de apartament cu trei camere costă 2,04 lei. Preţurile includ şi TVA.

Pentru a avea o idee despre preţurile de vânzare trebuie ştiut că o garsonieră cântăreşte 127 de tone, în timp ce apartamentul cu trei camere cântăreşte cu 120 de tone mai mult.

Astfel, preţurile la apartamentele la kilogram variază între 47 şi 79 de mii de euro.

Târgul Imobiliar Naţional este deschis la Palatul Parlamentului vineri, sâmbătă şi duminică, iar preţul de intrare este de 5 lei.