Nu există relaţie de cuplu fără minciună. Cine, cum şi de ce minte cel mai mult

Mai ţineţi minte vorba „Minte-mi frumos!”? Ea este perfect adevarătă şi se aplică şi înainte de a forma un cuplu şi după ce relaţia s-a consolidat.

RomaniaTV.net
18 dec. 2013, 08:21
Nu există relaţie de cuplu fără minciună. Cine, cum şi de ce minte cel mai mult

Adevarul este ca toti mintim in relatie, doar ca nu toate neadevarurile sunt rau-intentionate. Dar care sunt minciunile cel mai des rostite?

Femeile sunt, prin natura lor, suspicioase, dar nici nu barbatii nu ne e rusine. Un studiu efectuat pe 100.000 de barbati si de femei din lumea intreaga, publicat sub numele „The Normal Bar” („Barometrul Normalitatii”) arata ca aproape toata lumea minte in relatie, iar cei care nu o fac se numara pe degete.

Citeşte şi Minciuni pe care le spun toate femeile şi ce înseamnă de fapt

Cifrele arata ca peste 75% din barbati au recunoscut ca-si mint partenerele, iar femeile au marturisit acelasi lucru in proportie de 71%. Atenție, cei si cele care compun restul procentelor nici nu au confirmat, nici nu au infirmat.

Cele mai frecvente minciuni

Trebuie, totusi, consemnat ca multe dintre minciuni au un anume grad de nevinovatie si sunt menite sa protejeze partenerul.

Peste 50% din barbati si peste 30% din femei au recunoscut ca mint in legatura cu locul unde se afla sau ce fac in momentul in care vorbesc la telefon cu partenerele si partenerii.

Citeşte şi HOROSCOP. Cât de uşor poate fi minţit partenerul în funcţie de zodie şi cum s-o faci

In cazul femeilor, sunt minciuni adesea legate de cum am ajuns acasa, cand am preferat sa salvam cativa bani prin a lua mijloacele de transport in comun si nu taxiul. De ce sa pastram banii?

Pentru acele momente cand nu ne grabim sa ajungem intr-un loc si intram dintr-un magazin intr-altul, iar din maruntisul adunat ne cumparam o bluza. Minciuna este: „Am venit cu taxiul” (cand stim bine ca nu a fost asa) sau „Am regasit bluza asta mai veche… si uitasem de ea” (bluza abia cumparata).

Continuarea pe Lyla.ro.