NU faceţi asta în cuplu! Obiceiul care DUBLEAZĂ şansele de divorţ

Preferinţele în materie de filme sunt rareori un motiv pentru ca o relaţie să se destrame, însă cercetătorii arată că există un anumit gen de filme care poate duce la o sporire a şanselor de divorţ.

RomaniaTV.net
26 aug. 2016, 13:23
NU faceţi asta în cuplu! Obiceiul care DUBLEAZĂ şansele de divorţ

Te-ai gândit vreodată că filmele pentru adulţi ar putea interveni în calea fericirii în cuplu? Ei bine, o nouă cercetare arată că în rândul cuplurilor căsătorite, filmele pentru adulţi pot aduce sfârşitul. Problema apare abia când partenerii aleg să opteze pentru această activitate după ce s-au căsătorit, fără ştirea partenerului.

Un studiu de la University of Oklahoma arată că partenerii care încep să se uite la filme pentru adulţi după ce s-au căsătorit au şanse mai mari să divorţeze decât cei care nu adoptă această strategie.

Citeşte şi  Ce trebuie să ştii ca să eviţi o relaţie toxică

În cadrul cercetării, femeile şi bărbaţii au fost chestionaţi de trei ori, la distanţă de doi ani între interviuri, cu privire la utilizarea filmelor pentru adulţi şi starea relaţiei.

Potrivit rezultatelor, urmărirea filmelor pentru adulţi a dublat şansele de divorţ ale cuplurilor studiate. Efectul a fost mai pronunţat mai ales în cazul femeilor, în cazul cărora riscul de divorţ s-a triplat, ajungând de la 6 la 18% în momentul în care au început să se uite la filme pentru adulţi. Interesant este că eliminarea acestui obicei a scăzut riscul de divorţ, ajungând la procentul iniţial de 6%.

Citeşte mai mult pe feminis.ro