NU faceţi asta în cuplu! Obiceiul care DUBLEAZĂ şansele de divorţ

Publicat: Vineri, 26 August 2016 16:23 // Actualizat: Vineri, 26 August 2016 16:23 // Sursa: romaniatv.net

Preferinţele în materie de filme sunt rareori un motiv pentru ca o relaţie să se destrame, însă cercetătorii arată că există un anumit gen de filme care poate duce la o sporire a şanselor de divorţ.

Foto: feminis.ro

Te-ai gândit vreodată că filmele pentru adulţi ar putea interveni în calea fericirii în cuplu? Ei bine, o nouă cercetare arată că în rândul cuplurilor căsătorite, filmele pentru adulţi pot aduce sfârşitul. Problema apare abia când partenerii aleg să opteze pentru această activitate după ce s-au căsătorit, fără ştirea partenerului.

Un studiu de la University of Oklahoma arată că partenerii care încep să se uite la filme pentru adulţi după ce s-au căsătorit au şanse mai mari să divorţeze decât cei care nu adoptă această strategie.

Citeşte şi  Ce trebuie să ştii ca să eviţi o relaţie toxică

În cadrul cercetării, femeile şi bărbaţii au fost chestionaţi de trei ori, la distanţă de doi ani între interviuri, cu privire la utilizarea filmelor pentru adulţi şi starea relaţiei.

Potrivit rezultatelor, urmărirea filmelor pentru adulţi a dublat şansele de divorţ ale cuplurilor studiate. Efectul a fost mai pronunţat mai ales în cazul femeilor, în cazul cărora riscul de divorţ s-a triplat, ajungând de la 6 la 18% în momentul în care au început să se uite la filme pentru adulţi. Interesant este că eliminarea acestui obicei a scăzut riscul de divorţ, ajungând la procentul iniţial de 6%.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H