Nu le folosiţi la BAC 2015! Camerele video care te transformă într-un detectiv

Publicat: Duminică, 21 Iunie 2015 18:57 // Actualizat: Duminică, 21 Iunie 2015 18:57 // Sursa: romaniatv.net

În ziua de astăzi, tehnologia a evoluat atât de mult, încât cele mai bune camere video spion au ajuns la prețuri accesibile. Noi am selectat câteva dintre cele mai vândute produse de acest fel în întreaga lume și vi le prezentăm.

Precum niște adevărați spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune camere video spion cu ajutorul cărora poți să filmezi pe ascuns o persoană. De la simple camere de supraveghere, la pixuri care filmează, chei de mașină sau stick-uri USB ce conțin mini camere, toate se găsesc pe tot internetul la prețuri din ce în ce mai accesibile.

Cele mai bune camere video spion – mini-cameră pix

Pixurile pot ascunde cu ușurință cele mai bune camere video spion. Prețurile lor, spre surprinderea multora, sunt foarte accesibile, chiar și în România, pe internet pot fi găsite începând de la prețuri de 40-50 de lei. 

Modelul din imagine se numește Trurendi și salvează imaginile pe care le surprinde cu ajutorul camerei montate în capătul pixului pe un card de 8 GB, în format AVI. Senzorul camerei are 8MP și filmează la rezoluție 720p, iar pozele sunt la 1280x1024px.

Cele mai bune camere video spion – brichetă

Una dintre cele mai bune camere video spion pot fi și brichetele. La fel ca în cazul pixului de mai sus, bricheta este dotată în interior cu o cameră video care poate înregistra imagini sau poate fotografia, la rezoluție de 1280×960 pentru modelul din imagine. Se poate conecta la calculator prin intermediul unei mufe Mini DV și USB. Singurul punct slab al acestei camere video spion este că nu funcționează și ca brichetă, astfel că un fumător care îți cere împrumut bricheta te poate da de gol.

 

cele mai bune camere video spion bricheta

 
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
BAC 2015 camere spion camere video detectiv
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iun 01:52
...din imagine se numește Trurendi și salvează imaginile pe care le surprinde cu ajutorul camerei montate în capătul… Citeste mai departe pe Romaniatv.net ...
22 iun 10:57
21 iun 19:17
Votează email 0 email
...de mult, încât cele mai bune camere video spion au ajuns la prețuri accesibile. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H