Nu mai e nici el ce a fost! Motivul incredibil din cauza căruia Irinel Columbeanu a ajuns în fața judecătorilor

Irinel Columbeanu are noi probleme, după ce a pierdut cea mai mare parte din avere. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost chemat, de curând, în fața judecătorilor.

01 iun. 2022, 10:14
Nu mai e nici el ce a fost! Motivul incredibil din cauza căruia Irinel Columbeanu a ajuns în fața judecătorilor

În acest proces, trei oameni de afaceri au solicitat radierea din registrul comerțului a unei firme ce se află sub jurisdicția lui Irinel Columbeanu, instanța a admis cererea privind asociația T.E.T. Group, din București.

Irinel Columbeanu a ajuns în fața judecătorilor, din cauza factorilor neplătite la curent

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Group SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, …, sector 1.

Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a fost decizia instanței, în urma verificărilor realizate de Spynews.

Citește și: Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost dată de Irinel Columbeanu: „A fost un conflict, într-adevăr”

Se pare că, de data aceasta, Irinel Columbeanu este nevoit să dea explicații și în cadrul unui dosar în care furnizorul de energie electrică îi solicită executarea silită a fostului milionar, deoarece acesta nu a achitat la timp facturile.

Până acum, în cadrul procesului, nu a fost stabilit primul termen și, dat fiind faptul că este vorba de un contract ce nu a fost respectat, reclamantul ar putea câștiga cu foarte mare ușurință.

Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani, pe 27 mai 2022. Fostul afacerist a petrecut alături de prieteni, care i-au adus un tort de ciocolată, așa cum îi place lui. Din păcate, fiica lui, Irina, nu a putut fi alături de el în această zi specială.  Dar iată ce mesaj i-a transmis.

Citește și: Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America. Discuţie colosală cu Mr. Pink, în parcarea de la subsol!

„Ma bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea «la mulți ani», la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.