Nu neglija dormitorul: Cele trei tipuri de sex într-o relaţie

Sexul este o metafora pentru casnicia voastra. Daca partidele de sex sunt banale si lipsite de sare si piper, este posibil ca relatia voastra sa fie la fel.

RomaniaTV.net
13 ian. 2015, 14:01
Nu neglija dormitorul: Cele trei tipuri de sex într-o relaţie

Atunci cand sexul este fierbinte si condimentat cu tot felul de scene intime care va pun imaginatia la lucru, relatia are toate sansele sa fie un succes. Dormitorul este mai legat de relatia voastra decat v-ati putea imagina. Nu conteaza cum arata dormitorul, sexul poate fi impartit doar in 3 categorii indiferent de mediu.

1. Totul este un joc

Acesta este tipul de sex in care partenerul vrea doar sa si-o puna si sa isi vada de drum. Sexul este distractiv si poate fi in acelasi timp fierbinte si foarte romantic.

Citeşte şi  Sondaj: Care sunt cele mai populare locuri pentru SEX

2. Sexul rutina

Acesta este tipul de sex pe care il faceti atunci cand va aduceti aminte ca nu s-a mai intamplat asta de ceva timp. Faceti asta doar pentru ca puteti, nu pentru ca va face placere.

3. Dragoste

Acesta este romantic, tipul de sex care va apropie si va conecteaza unul cu celalalt. Acest tip de sex este excitant si foarte intim. De regula, dupa o astfel de partida ramaneti imbratisati si vorbiti unul cu celalalt. Din toate tipurile de sex, daca vrei sa ai parte de o relatie de durata, ai grija sa acoperi in totalitate punctul 3.

Citeste continuarea pe feminis.ro.