Nu-ţi mai place Facebook? 5 alte reţele de socializare pe care trebuie să le încerci

FACEBOOK. Deși Facebook rămâne cea mai populară rețea de socializare din lume, există multe motive pentru care ai putea dori să încerci și alte site-uri similare.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 16:46
Nu-ţi mai place Facebook? 5 alte reţele de socializare pe care trebuie să le încerci

Fie că te-ai plictisit de Facebook, fie că ești nemulțumit de schimbările din ultimul timp sau că pur și simplu vrei să vezi ce mai e pe piață – există multe alternative, mai mult sau mai puțin cunoscute, la cea mai populară rețea de socilizare din lume. Iată doar câteva dintre ele:

Google Plus

Google Plus (Google +) este o rețea de socializare rivală Facebook. Deși mai puțin popular, site-ul se bucură de utilizatori fideli și oferă servicii apreciate de internauți precum Google Hangouts. Google Plus poate fi accesat de oricine are cont Google.

Qzone

Lansată în 2005, rețeaua de socializare Qzone este extrem de populară în China, și nu este exlus ca în viitor să se bucure de popularitate și în alte tări. Utilizatorii Qzone pot scrie postări de blog, pot trimite fotografii, pot asculta muzică și viziona clipuri video.

Goodreads

Goodreads este o rețea de socializare pentru iubitorii de cărți. Ca și pe Facebook, utilizatorii Goodreads pot să-și facă un profil personalizat și se pot împrieteni cu alți internauți. De asemenea, pe Goodreads îți poți face rafturi virtuale cu carțile preferate, poți recomanda lecturi prietenilor și poți da note și comenta.

Twitter

Twitter este o rețea de socializare și de microblogging aproape la fel de populară precum Facebook. Utilizatorii Twitter trimit mesaje virtuale de maxim 140 de semne, pot conversa cu prietenii lor virtuali și pot distribui linkuri și fotografii.

Meetup

Meetup este mai mult decât o rețea de socializare. Site-ul permite persoanelor cu interese comune să organizeze întâlniri și diferite evenimente sociale. Meetup este foarte util atunci când ești nou într-un oraș și vrei să cunoști lume nouă sau când, pur și simplu, vrei să-ți lărgești cercul de cunoștințe.

FACEBOOK, predicţie ŞOCANTĂ: Cu 80% mai puţini utilizatori, în scurt timp