FACEBOOK, predicţie ŞOCANTĂ: Cu 80% mai puţini utilizatori, în scurt timp

FACEBOOK este cea mai mare reţea de socializare din lume, cu mai mult de un miliard de utilizatori. Cu o astfel de popularitate, este greu de imaginat declinul său. Totuşi, un studiu al Universităţii Princeton prevede un viitor sumbru pentru FACEBOOK, şi asta în următorii câţiva ani.

22 ian. 2014, 18:48
FACEBOOK, predicţie ŞOCANTĂ: Cu 80% mai puţini utilizatori, în scurt timp

FACEBOOK, măreţia şi declinul – sau ce prevăd cercetătorii Princeton pentru cea mai mare reţea de socializare din lume. Deşi Facebook pare de neînvins în acest moment, potrivit unui studiu publicat recent de prestigioasa universitate americană, reţeaua de socializare şi-ar putea pierde în curând până la 80% din utilizatori, relatează Fastcompany.com.

Citeşte şi FACEBOOK, GOOGLE şi YOUTUBE ar putea fi ÎNLOCUITE

FACEBOOK ar fi pierdut dacă predicţiile autorilor studiului sunt corecte. Autorii, doi doctoranzi în inginerie mecanică şi aerospaţială, au folosit un model matematic pentru a calcula evoluţia reţelei de socializare. Rezultatul a fost unul surprinzător: potrivit calculelor matematice, Facebook va vedea o scădere dramatică în numărul de utilizatori între anii 2015 şi 2017. Cu alte cuvinte, declinul ar putea veni nu mai târziu de anul viitor.

Citeşte şi FACEBOOK: Schimbare IMPORTANTĂ pentru utilizatori şi pagini