Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale. Nu poate trece peste această durere: „Am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video”

Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață în urmă cu trei ani de zile şi recunoaște că nu poate să treacă peste această durere. Cu fiecare zi, dorul de mama sa este şi mai mare.

10 mai 2023, 08:46
Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale. Nu poate trece peste această durere: „Am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video”
Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale

Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale. Actriţa mărturiseşte că se gândeşte neîncetat la femeia care a născut-o şi o întristează foarte tare pierderea ei. Într-o zi, fără să-şi dea seama că nu mai este a sunat-o cu video, pentru a-i arăta noua mobilă din bucătărie.

Citeşte şi: Nuami Dinescu o face praf pe doctorița de la Suceava, care cerea mită pacienților cu cancer: „Ce fel de creatura ești? Din ce ești făcută, femeie?”

Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale

Citeodata aș vrea să-mi mai joace mintea feste, să uit detalii, să nu-mi mai amintesc emoțiile, înfrigurarea, liniștea atât de nefireasca pe care o simțeam după trei săptămâni de speranță și rugăciune de iertare, de nevoie de bunătate divina pentru omul care se pregătea să plece într-o lume în care a crezut mereu, fără urma de îndoială, fără teamă, împăcat, liniștit.

Aseară am adormit târziu, mult după miezul nopții, pe la 5 m-am trezit cu amintirile atat de clare și cu imaginile atat de vii, nici nu știu de ce mă mir, au trecut doar 3 ani.

Intreb în fiecare zi ‘unde ești, mama? Pe unde ești?’

Din fericire, am avut ceva de filmat, n-am stat acasă să retrăiesc iar și iar imaginile care, de fiecare data, din 19 aprilie pina în 8 mai se derulează ca intr-un film, cu o poveste sfâșietoare, al cărui final nu poate modificat.

Copilul din mine știe că atât cit a putut să facă pentru mama lui, a făcut. Am idolatrizat-o pe mama. Poate de aia mi-e și mai greu în perioada asta.

In toamnă, cind am terminat de renovat și pus mobila în bucatarie, am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video să-i arat cum a ieșit.

M-am uitat mult asa, în gol, în pauze, undeva, în mintea mea parca o cautam, undeva, în Univers, printre norii care au ținut atat de mohorât cerul intr o zi de 8 mai.

Mama e magia pe care o face Dumnezeu cind ne trimite în lume. Asa cred. Și azi știu că dintre toate mamele din lume, pe mama a ales-o pentru mine, pentru noi patru„, a mărturisit Nuami Dinescu, pe pagina sa de Facebook.