Numărătoare paralelă: Raluca Turcan ar obţine mandatul de deputat la Sibiu, de pe locul al doilea

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan ar obţine mandatul de deputat, de pe locul al doilea, în colegiul 2 din Sibiu pentru Camera Deputaţilor, conform numărătorii paralele a ARD.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 00:44
Numărătoare paralelă: Raluca Turcan ar obţine mandatul de deputat la Sibiu, de pe locul al doilea

Astfel, colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor din Sibiu nu a fost închis, candidatul USL Florin Orlăţan obţinând 48% din voturi, iar Raluca Turcan (ARD) – 26,3% din voturi, scrie Mediafax.

În judeţul Sibiu, USL ar fi câştigat cu peste 50% din voturi patru din cele şase colegii de deputat, iar la redistribuire un mandat de deputat va reveni vicepreşedintelui PDL Raluca Turcan.

USL Sibiu a câştigat alegerile în toate cele trei colegii uninominale pentru Senat din judeţ, candidaţii obţinând peste 50 la sută din voturi, potrivit numărătorii paralele a Uniunii.

Vicepreşedintele PSD Sibiu, Adrian Besoiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că potrivit numărătorii paralele a USL, toţi cei trei candidaţi pentru un mandat de senator din partea Uniunii au câştigat în colegiile în care au candidat cu peste 50 la sută din voturi.

„Toţi cei trei candidaţi ai noştri la Senat au câştigat colegiile cu peste 50 la sută plus unu. Atât Sorin Ilieşiu, cât şi Nicolae Neagu şi Viorel Arcaş au câştigat colegiul în care au candidat, potrivit numărătorii paralele”, a declarat Besoiu.

În ceea ce priveşte Camera Deputaţilor, Besoiu a afirmat că liderul PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, a câştigat alegerile.

„Mircea Cazan a închis colegiul cu peste 50 la sută”, a afirmat Besoiu.