Numărul multimilionarilor români a crescut considerabil. Ce bogăţii deţin aceştia

Numărul multimilionarilor români a crescut considerabil, potrivit celor mai recente date. Aceştia se pot lăuda cu averi impresionante: proprietăți în locuri exclusiviste, yachturi, bolizi unici în lume și vacanțe ca în paradis.

01 sept. 2016, 09:10
Numărul multimilionarilor români a crescut considerabil. Ce bogăţii deţin aceştia

Anul trecut în România erau peste 10.800 de români cu averi peste un milion de dolari, cu 500 mai mult decât în 2014 şi de trei ori mai mulți față de acum zece ani.

O altă veste bună este că avem și tot mai mulți multimilionari. Puțin mai mult de 4% dintre ei au averi mai mari 10 milioane de dolari. Averi care înseamnă yachturi, vacanțe exclusiviste și mașini scumpe. Este și cazul omului de afaceri Ion Țiriac, cel care rămâne pe primul loc în top și care, recent, și-a achiziționat una dintre cele mai scumpe mașini din lume: 860.000 euro.

Şi numărul miliardarilor României a crescut. Avem însă și mulți români care au o avere de peste 100 milioane de dolari, numărul lor a crescut de la 5 la 20. Cea mai des întâlnită slăbiciune a acestora rămâne yachtul, acolo unde pot da și petreceri, dar se pot și relaxa printr-o plimbare pe mare.