Gheorghe Dincă, adus din nou la DIICOT după declaraţiile şocante despre răpirea Luizei

Gheorghe Dincă a fost adus din nou vineri la DIICOT. Suspectul în cazul dispariţiei celor două fete din Caracal vrea să termine de citit toate volumele dosarului pe care procurorii i l-au pregătit. La DIICOT a ajuns şi mama Alexandrei Măceşanu. Claudiu Lasoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a anunțat la România TV că dosarul este finalizat și că el va fi trimis la judecători.

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 09:38
Gheorghe Dincă, adus din nou la DIICOT după declaraţiile şocante despre răpirea Luizei

Gheorghe Dincă a fost audiat, joi, la DIICOT, unde a declarat că el și alți bărbați au violat-o pe Luiza Melencu, iar apoi fata a fost luată de două persoane din casa sa din Caracal, pentru a fi traficată.

„Nu vrea să dea declarații complete. Spune că a avut complici, că Luiza este în viață și că a predat-o. A indicat niște persoane, a dat niște nume. Sunt mai multe persoane. Sunt persoane care nu se aflau pe lista procurorilor. Ne-a amenințat, ne-a arătat semne obscene, ne-a spus cuvinte triviale. Nu văd cum ar putea să îl trimită în judecată pentru uciderea Luizei Melencu pentru că nu există probe, acte, că ea a murit. Dincă s-a luat de noi. A spus că oasele au fost plantate, că au fost aduse”, a spus avcoatul Tonel Pop, apăratorul familiei Luizei Melencu.

Citeşte şi: Mama Alexandrei, în lacrimi la DIICOT: „Dincă a dus-o pe fata mea în străinătate”

Gheorghe Dincă le-a mai spus anchetatorilor şi avocaţilor că el crede că Luiza Melencu ar fi în viață.

Claudiu Lasoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a anunțat la România TV că dosarul este finalizat și că el va fi trimis la judecători.

„A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lascoschi. 


loading...