Numere norocoase zodiac chinezesc. Afla care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodie

In cultura chineza, numerele sunt impartite in numere benefice si numere mai putin benefice, in functie de modul in care se pronunta.

29 nov. 2021, 15:04
Numere norocoase zodiac chinezesc. Afla care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodie

Numere norocoase zodiac chinezesc. In cultura vestica, numerele au o semnificatie aparte. Afla mai multe despre ele aici.

Numere norocoase zodiac chinezesc. Cele mai benefice numere, potrivit numerologiei chineze sunt: 6, 8 si 9. Numarul 6 se pronunta „Liu” – care, in traducere libera, inseamna „lin”. Numarul 8 (Bā), se traduce prin „bunastare”, „noroc”. Numarul 9 (Jiu), inseamna eternitate, longevitate si este asociat, in cultura chineza, cu Imparatul Chinei. Hainele imparatilor sunt decorate cu 9 dragoni.

Sfântul Andrei 2021. Tradiții şi superstiţii. Cum să te ferești de duhurile rele care vin pe pământ în noaptea Sfântului Andrei

De partea cealalta, numere mai putin benefice sunt 4 si 7. Numarul 4 (Si) este asociat cu moartea. Numarul 7 (Qi) este  asociat cu inselatoria.

Alte semnificatii ale numerelor:

Zero – Totul sau nimic. Chinezi cred ca totul incepe de la zero.

Unu – „Primul”, nu este nici benefic, nici de rau augur. Este numarul inceputurilor sau al singuratatii.

Doi – „Gemeni”. Chinezii il considera un numar de bun augur intrucat, potrivit acestora, lucrurile bune vin intotdeauna in pereche.

Trei – „Nastere”. Chinezii il considera numar norocos si il asociaza cu cele trei etape ale omului – nasterea, casatoria si moartea.

MESAJE de SFANTUL ANDREI 2021. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei

Cinci – numar neutru. Totusi se considera ca oamenii au fost binecuvantati cu 5 elemente (sanatate, fericire, longevitate, noroc si prosperitate). De asemenea, sunt 5 elemente astrologice (Metal, Lemn, Apa, Foc si Pamant).

Numere norocoase zodiac chinezesc

Indiferent de semnificatia numerelor, fiecare om s-a nascut in anumite conditii si are propriile lui numere norocoase. Iata care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Sobolan

Numere norocoase: 2, 3

Numere mai putin norocoase: 5, 9

Bivol

Numere norocoase: 9, 1

Numere mai putin norocoase: 3, 4

Tigru

Numere norocoase: 1, 3, 4

Numere mai putin norocoase: 6, 7, 8

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.