Numerologie 2022. Magia unui an de vibratie 6. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

Intr-un an de vibratie 6 este momentul pentru reinventarea sinelui. Este anul in care totul are legatura cu responsabilitatea, relatiile, echilibrul, dragostea si vindecarea

11 dec. 2021, 07:03
Numerologie 2022. Magia unui an de vibratie 6. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

Numerologie 2022. De vreme ce numerele influenteaza cateva aspecte in vietile noastre, vei afla predictiile pentru 2022. Astfel, vei sti la ce sa te astepti pe baza numerologiei, intr-un an de vibratie 6 (2 + 0 + 2 + 2 = 6).

An de vibratie 6 – echilibru
Intr-un an de vibratie 6 este momentul pentru reinventarea sinelui. Este anul in care totul are legatura cu responsabilitatea, relatiile, echilibrul, dragostea si vindecarea. Primul instinct primar al omului este supravietuirea. Insa, atunci cand noi, cei dragi noua sau credintele noastre sunt amenintate luam masuri extreme de protectie. Din pacate, aceste extreme devin mai periculoase decat amenintarea initiala.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Belşug şi voie bună pentru zodii, finalul de an vine încărcat cu veşti bune
In acest an trebuie sa vedem clar cele trei energii cu care ne confruntam. Stanga si dreapta sunt extremele, iar centrul este echilibrul pe care trebuie sa ne concentram. Anul de vibratie 6 este anul in care creste semnificativ simtul prioritatii si al datoriei.

Horoscop karmic iarna 2021. Ce zodii au parte de multă iubire şi noroc pe toate planurile
Trebuie acceptat faptul ca avem responsabilitati. Doar ca mai trebuie avut in vedere si faptul ca nu toate sunt ale noastre. Mai sunt si altele pe care le putem imparti cu ceilalti. Caci suprasolicitarea nu este deloc buna. Principala obligatie este fata de noi. Fara a avea grija de noi insine nu putem sa ne ingrijim si de starea celor din jurul nostru.

Anul de vibratie 6 indeamna la mai multa incredere de sine, la mai multa stabilitate, la a-ti gasi locul in lume. Abia apoi te poti concentra pe nevoile altora, gasind un echilibru intre datorie si sacrificiu. Trebuie retinut si faptul ca poti face bine cuiva si prin simplul fapt ca-l lasi sa isi rezolve singur treburile. Nu trebuie sa devenim sclavii nevoilor celorlalti, considerand acest lucru o dovada de iubire. Nu e deloc usor sa faci acest lucru, mai ales ca poate aduce un mare sentiment de vinovatie.

Numerologie 2022 – Numarul personal
Pentru a afla numarul personal pentru anul 2022 trebuie sa efectuezi un calcul simplu. Astfel:

Data nasterii – 26 aprilie

2+6+0+4+2+0+2+2 = 18

1+8 = 9

Deci numarul personal pentru anul 2021 este 9.

Iata ce-ti rezerva Universul in 2022 in functie de numarul personal calculat dupa exemplul de mai sus.

Numerologie 2022: Predictiile pentru numarul 1
In 2021 ai incheiat un ciclu 9 major in viata ta. Ai renuntat la multe lucruri, iar altele noi au aparut. Nu a fost tocmai usor. De-a lungul procesului te-ai simtit fie nefericit, fie in ceata. Fie ti s-a parut ca astepti prea mult ca sa se materializeze anumite dorinte. 2022 iti aduce un inceput proaspat. Intrebarea care se pune este ce alegi dintre multe optiuni pe care le ai?

E frumos sa le vezi pe toate asezate in fata ta, dar nu poti sta toata ziua si sa le admiri. Trebuie sa si hotarasti pe care o alegi. Care este aventura pe care vrei sa o traiesti in continuare? Schimbarile sunt inevitabile in 2022, insa majoritatea sunt initiate de tine, nu esti fortat de imprejurari. Este randul tau sa faci cartile!

Numerologie 2022: Predictiile pentru numarul 2
Anul 2022 este pentru tine un al al rabdarii si al parteneriatului. Daca 2021 ti-a oferit sansa sa iti urmezi inima si sa experimentezi, anul 2022 inseamna echilibru intre ceea ce urmaresti si a face mai mult loc oamenilor in viata ta. Ai avut o viteza mare in trecut, acum este timpul sa o lasi mai incet si sa dai atentie si oamenilor dragi. Anul personal 2 pune accent pe partenerii de viata, pe cei pe care ii consideri jumatatea. Nu conteaza daca ai deja un partener sau daca inca il cauti. 2022 este un an al romantismului. Vor aparea numeroase oportunitati sa te apropii de cineva si sa te dezvolti atat ca persoana, cat si ca si cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.