NUMEROLOGIE. Află care este Numărul Drumului Vieții tale. Sunt câțiva pași foarte simpli

Află care este Numărul Drumului Vieții tale. Numerologia este o știință antică care studiază semnificația numerelor și care ne ajută să descoperim secretele personalității noastre și să înțelegem mai bine scopul în viață. "Numărul Drumului Vieții" (Life Path Number) oferă indicii despre lecțiile centrale pe care le avem de învățat.

31 aug. 2023, 12:26
NUMEROLOGIE. Află care este Numărul Drumului Vieții tale. Sunt câțiva pași foarte simpli

Află care este Numărul Drumului Vieții tale. La fel ca și astrologia, numerologia îți poate spune multe despre personalitatea ta și despre relaţia de cuplu.

În această practică ezoterică, numerele posedă energii specifice care pot fi folosite pentru a te ghida în luarea unor decizii dificile în viață (precum numerele îngerilor) sau pentru a discerne anumite tipare și trăsături de personalitate”, explică Brittany Beringer, scriitoare, mistică și artistă, potrivit bestlife.com.

Citește și: Care sunt cifrele norocoase în dragoste. Numerologii spun cum poţi calcula Numărul Vieții de Dragoste

Află care este Numărul Drumului Vieții tale

Pentru a afla Numărul Drumului Vieții, urmați pașii următori:

1. Scrieți cifrele datei de naștere.

2. Adunați cifrele între ele.

3. Dacă suma este formată din mai mult de o cifră, continuați să adunați cifrele până obțineți un singur număr. Excepție fac numerele 11, 22 și 33, considerate „numere maestre”, care nu se mai reduc deoarece au semnificații și lecții unice.

Există 12 Numere ale Drumului Vieții, fiecare vibrând la o frecvență proprie și având o semnificație unică. Fiecare număr vine cu propriile sale forțe și slăbiciuni.

Numărul 1

Liderul. Acești indivizi sunt independenți și au o puternică dorință de a fi lideri. Se caracterizează prin inițiativă, curaj și originalitate. Lecția lor este să învețe cum să fie lideri fără a deveni autoritari.

Numărul 2

Diplomatul. Sensibili, empatici și cooperanți. Cei cu acest număr sunt meniți să aducă echilibrul. Sunt buni mediatori și parteneri. Lecția lor este să învețe să stea în puterea lor fără a deveni părtinitori sau a se sacrifica.

Numărul 3

Comunicatorul. Energici și creativi, acești indivizi sunt foarte expresivi și au un talent natural pentru comunicare. Lecția lor este să învețe să comunice cu sinceritate și integritate.

Numărul 4

Constructorul. Persoanele cu acest număr sunt serioase, practice și muncitoare. Valorifică stabilitatea și ordinea. Lecția lor este să învețe flexibilitatea și adaptabilitatea.

Numărul 5

Aventurierul. Curioși și mereu în căutare de diversitate, acești indivizi iubesc libertatea și aventura. Lecția lor este să învețe disciplina și cum să facă alegeri înțelepte.

Numărul 6

Îngrijitorul. Dedicați și responsabili, sunt atrași de îngrijirea celorlalți. Lecția lor este să învețe să dea fără a aștepta ceva în schimb și să învețe arta de a lăsa lucrurile să meargă.

Numărul 7

Detectivul. Introvertiți și analitici, sunt mereu în căutarea înțelepciunii. Lecția lor este să învețe că adevărul este adesea subiectiv și să accepte diversitatea perspectivelor.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.