Numerologie: Avantaje şi dezavantaje aduse de numărul casei tale

Te-ai întrebat vreodată dacă numărul casei tale reprezintă ceva? Dacă eşti o persoană superstiţioasă, poate este bine să ştii care sunt avantajele şi dezavantajele aduse de numărul casei tale.

RomaniaTV.net
03 iul. 2015, 11:46
Numerologie: Avantaje şi dezavantaje aduse de numărul casei tale

Cum îţi calculezi numărul casei:

Spre exemplu, dacă ai pe uşa la intrare numărul 17, atunci numărul casei tale este 8. Trebuie să aduni cifrele din numărul casei tale până ajungi la un număr format dintr-o singură cifră.

Numărul 1

Avantaje: Promovează independenţa şi este ideal pentru persoanele care îşi doresc un nou început.

Dezavantaje: Vei fi o persoană permanent ocupată. De regulă, persoanele care nu fac faţă solicitărilor în casa cu numărul 1, sunt nevoite să scoată la vânzare locuinţa sau să o închirieze.

Citeşte şi NUMEROLOGIE: Zilele norocoase din iulie pentru fiecare zodie

Numărul 2

Avantaje: Încurajează intimitatea, creativitatea şi răbdarea. Persoanele care locuiesc la numărul 2 au parte de pace şi linişte.

Dezavantaje: Dacă eşti o fire timidă, care se decide foarte greu să facă un lucru, vei ajunge să pierzi multe ocazii cheie ale vieţii.

Numărul 3

Avantaje: Este casa ideală pentru întâlniri, crescut copii şi socializare. Mai mult decât atât, 3 este nu număr norocos.

Dezavantaje: Nu este casa cea mai curată şi cea mai disciplinată, motiv pentru care, multe persoane vor bârfi pe această temă.

Numărul 4

Avantaje: Este acea casă în care te poţi simţi în siguranţă şi te încurajează să ai încredere în sexul opus pentru o viaţă în doi.

Dezavantaje: Casa cu numărul 4 te poate determina să fii mai inflexibilă şi conservatoare.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.