Numerologie: Cum să te fereşti de săgeţile puterii

Săgeţile puterii se găsesc în matricea numerologică, psiho-energo-informativă sau numerogramă (pătratul lui Pitagora), atunci când 3 cifre specifice apar pe verticală, orizontală sau diagonală.

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 13:23
Numerologie: Cum să te fereşti de săgeţile puterii

Deşi se spune că există doar două săgeţi numerologice, de fapt, acestea se stabilesc în funcţie de matricea numerologică a fiecărei persoane.

CUM CALCULEZI MATRICEA NUMEROLOGICĂ?

Adună toate cifrele datei de naştere şi obţine un număr din 2 cifre: 2+2+5+1+9+9+1= 29

Adună cifrele primului număr operativ. 2+9= 11

Din primul număr operativ scade prima cifră a zilei de naştere înmulţită cu 2. 29-2 x 2 = 29-4 = 25

Adună cifrele celui de al treilea număr operativ: 2+5 = 9

Nu se fac mai mult de 4 operaţii.

Numerologie: Află câte şanse merită partenerul tău în funcţie de data naşterii

Dacă prin adunarea cifrelor celui de al doilea număr operativ, obţii un număr mai mare de 9, păstrează-l aşa cum este. Exemplu, dacă primul număr operativ este 29, cel de-al doilea număr operativ este 2+9 = 11 şi rămâne 11, nu se reduce la 2.

La fel şi în cazul celui de-al 4-lea număr operativ. Am obţinut un şir de numere format din data naşterii şi cele patru numere operative, adică: 22 5 1991 29 11 25 9 pe care le ordonăm într-o GRILĂ CU 3 LINII ŞI 3 COLOANE, numită matricea psiho-energo-informativă sau numerogramă (pătratul lui Pitagora).

Numerologie: Avantaje şi dezavantaje aduse de numărul casei tale

ÎN FUNCŢIE DE MATRICEA NUMEROLOGICĂ OBŢINUTĂ, AFLĂ CARE ESTE SĂGEATA PUTERII PE CARE O DEŢII ŞI CUM POŢI SĂ TE FOLOSEŞTI DE EA:

SĂGEATA DETERMINĂRII

Este creată din diagonala pe care regăsim numerele 1, 5 şi 9. Dacă cifra 4 lipseşte din matrice, este posibil să fii o persoană răzbunătoare, cu un caracter greu de ţinut sub control.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.