Nunta anului în Politică. Purtătorul de cuvânt al PNL s-a căsătorit cu fiica vitregă a lui Marcel Vela

Nuntă cu sute de invitați în familia PNL! Ionuț Stroe și Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, şi-au unit destinele. Aceştia au petrecut alături de 500 de invitaţi, într-un local de lux din Caransebeş.

19 mai 2022, 23:18

Nunta anului în Politică. Purtătorul de cuvânt al PNL s-a căsătorit, joi, 19 mai, cu fiica vitregă a lui Marcel Vela. Evenimentul organizat în cinstea proaspeților însurăței a avut 500 de invitați, iar Delia s-a numărat printre artiștii care i-a încântat pe petrecăreți.

Nunta anului în Politică. Ionuţ Stroe şi Andra Pleşa s-au căsătorit

Purtătorul de cuvânt al PNL s-a uitat la bani, așa că a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 10 mii de euro doar pentru prestația Deliei, mireasa fiind o fană a artistei.

Citeşte şi Nicole Cherry, nuntă şi botez în aceeaşi zi. Cum arată rochia cântăreţei şi cum a îmbrăcat-o pe micuţa Anastasia. Primele imagini

Ionuț Stroe și Andra Pleșa formează un cuplu de doi ani, iar purtătorul de cuvânt a ales să o ceară de soție pe iubita sa în Grecia. Cu toate că pandemia le-a dat planurile peste cap de două ori, ei au reușit în sfârșit să își unească destinele.

Reamintim că Ionuț Stroe a divorţat de prima soţie, alături de care are doi copii, în urmă cu doi ani. Câteva luni mai târziu şi-a asumat relaţia cu Andra Pleşa. Aceştia au dezvăluit că sunt împreună în 2020, pe reţelele de socializare.

Andra Pleșa este fiica vitregă a fostului ministru de Interne Marcel Vela. Aceasta a candidat la alegerile locale din Caransebeş, însă nu a reuşit să adune suficiente voturi pentru a deveni primar.

Andra Pleşa a fost numită de premierul Nicolae Ciucă în funcția de vicepreședinte peste Ariile Protejate. Potrivit declaraţiei de avere, fiica vitregă a lui Marcel Vela deține conturi bancare în valoare totală de circa 25.000 de lei, are un credit de 50.000 de lei scadent anul viitor, a încasat dividente din firma la care are o treime din acțiuni în valoare de peste 100.000 de lei și a câștigat salarii în valoare de peste 28.000 de lei, în 2021, până în momentul depunerii declarației de avere, la jumătatea anului trecut.

Ionuț Stroe deține conturi a căror valoare este de peste 215.000 de lei, are un credit de 208.000 de lei (scadent în 2040) și a câștigat peste 150.000 de lei în 2021, până în momentul depunerii declarației de avere. De asemenea, lui Stroe i s-au decontat 130.000 de lei din contribuția făcută în campania electorală a PNL.

Citeşte şi De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș până la 32 de ani: „Nu fug să caut. Stau şi aştept”