Nunta anului în politica românească. Dragnea şi Viorica Dăncilă, printre invitaţii la nunta Olguţei Vasilescu

Nunta anului în politica românească. Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu vor petrece alături de peste 500 de invitaţi, printre care şi liderul PSD, Liviu Dragnea, precum şi fosta şefă a Olguţei Vasilescu, premierul Dăncilă.

RomaniaTV.net
30 mart. 2019, 17:49
Nunta anului în politica românească. Dragnea şi Viorica Dăncilă, printre invitaţii la nunta Olguţei Vasilescu

Potrivit celor doi miri, mare parte din organizarea petrecerii a căzut în sarcina naşului de cununie Ovidiu Flori, primar în localitatea doljeană Işalniţa, acolo unde are loc evenimentul. „Avem 517 invitaţi confirmaţi. Este vorba despre colegi de partid, parlamentari, membri ai familiei, apropiaţi. Domnul Dragnea a ajuns deja. O să se servească un meniu tradiţional oltenesc: cu friptură, sarmale, desert şi tot ce trebuie“, a spus Claudiu Manda în faţa ziariştilor al căror acces a fost permis în sală câteva minute, înainte de sosirea invitaţilor.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda fac nuntă astăzi. Unde va avea loc petrecerea la care sunt aşteptaţi peste 500 de invitaţi

Olguţa Vasilescu a spus că poartă o rochie creată de Roxana Butnaru şi că n-au pregătit un moment special pentru dansul mirilor, dar că ca are „un pic de emoţii”, pentru ca de fiecare data i se pare ca nu a avut suficient timp sa pun lucrurile in ordine. întrebat daca are emotii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat, dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoţii”.

Ambii miri au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară, însă îşi mai doresc urmaşi.

Petrecerea are loc în comuna Işalniţa, situată la 13 kilometri de Craiova, într-un restaurant numit Riviera Ballroom. Conform prezentării de pe site-ul localului, decorul „este un mix între modern şi retro inspirat subtil din America anilor ’50, cu un decor mascat din influenţele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de „melody-club” reinventat”.


loading...