NUNTA BECALI. Câţi bani a strâns Teodora din dar. Gigi Becali a dat un milion de euro

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a măritat cu Mihai Mincu. Invitații au petrecut până în zori, patronul FCSB a dansat ca în zilele bune, a plâns de emoție la discursul fiicei și a împărțit bani ospătarilor. Acum, evenimentul a rămas doar o amintire frumoasă, dar și unul în urma căruia mirii au fost extrem de câștigați.

14 oct. 2019, 05:42
NUNTA BECALI. Câţi bani a strâns Teodora din dar. Gigi Becali a dat un milion de euro

Teodora, fiica cea mare a patronului clubului FCSB, s-a măritat sâmbătă, 12 octombrie, cu Mihai Mincu. Gigi Becali a făcut spectacol la nunta lor. Latifundiarul a urcat pe scenă, a furat microfonul și a cântat căteva versuri alături de cântărețul său preferat de muzică machedonească, Pindu. Mai apoi a plâns la discursul Teodorei, când a auzit că îi mulțumește pentru viața frumoasă și educația aleasă oferită.

Conform unor surse cancan, Anamaria Prodan, agentul preferat al lui Gigi Becali, a lăsat în plic puțin peste 10.000 de euro! O sumă deloc de neglijat. Concluzia este că Theodora ar fi strâns un “munte” de bani după ce s-a căsătorit cu Mihai Mincu. De menționat că, în momentul în care am primit informația că fiica boss-ului de la FCSB a strâns în jur de 600.000 de euro, mirii încă numărau banii. 

Reamintim că printre nuntași s-au numărat Mitică Dragomir, Videanu, Hrebenciuc, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, astfel că atenția lăsată în cutia cu pricina nu putea să fie mai prejos. Mirii au fost mulțumiți în final, căci nimeni nu a pus în plic mai puțin de 5.000 de euro. După un calcul, dacă au fost prezenți 400 de persoane, dintre care majoritatea familii, la nuntă s-ar fi strâns peste un milion de euro, sumă mai mult decât bună pentru un nou cuplu format care ar dori să își cumpere 15 apartamente.

Un milion de euro în cont de  la Becali

Într-un interviu acordat cu doar câteva ore înaintea fericitului eveniment, Gigi Becali, mândru nevoie mare de viitoarea mireasă, mergea pe aceeași idee și spunea că nu intenționează să-i ofere în dar decât „dragoste și rugăciune”, valori pe care le consideră mai de preț decât orice bunuri materiale. „Nu le-am făcut niciun cadou eu. Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea, cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineaţă la Sfânta Liturghie”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali le-a oferit acestora nu mai puțin de un milion de euro. Banii au fost puși într-un cont comun și, probabil, reprezintă cel mai mare dar de nuntă care s-a dat vreodată în România.