Nuntă ca în filme în showbiz-ul românesc! Ellie White și Doru Tincă și-au jurat iubire veșnică după 16 ani de relație

În acest weekend, showbiz-ul românesc a fost martorul unei nunti importante. Ellie White și Doru Tincă și-au oficializat legătura. După o relație de 16 ani, cei doi au luat hotărârea de a se căsători, iar ceremonia a avut loc la Conacul Albert din Brașov.

04 sept. 2023, 14:47
Nuntă ca în filme în showbiz-ul românesc! Ellie White și Doru Tincă și-au jurat iubire veșnică după 16 ani de relație
Nuntă ca în filme în showbiz-ul românesc! Ellie White și Doru Tincă și-au jurat iubire veșnică după 16 ani de relație

De-a lungul a peste 16 ani, Ellie White și impresarul Doru Tincă au constituit un cuplu cât se poate de solid, formând o familie de care sunt extrem de mândri. Împreună au doi copii minunați, Maria (în vârstă de 8 ani) și Mihăiță (în vârstă de 10 ani), și, în cele din urmă, au reușit să își oficializeze relația prin nunta mult așteptată. Evenimentul a fost fastuos și a adunat peste 250 de invitați.

Citește și: Imagini de milioane de la nunta de 5,5 milioane de euro a fiicei lui Mircea Geoană! Ce a făcut miliardarul american cu steagul României

La vârsta de 39 de ani, după 16 ani de iubire, Ellie White a ajuns în fața altarului. Cu o săptămână în urmă, ea și-a unit destinele religios, iar în weekend, au avut loc ceremonia civilă și petrecerea faraonică. Cu toate că mirii și-au dorit inițial o ceremonie mai discretă, la evenimentul lor au participat peste 250 de oaspeți, și atmosfera a fost cu adevărat uluitoare.

La doar două zile înainte de nunta cea mare, artista și Doru Tincă au săvârșit ceremonia religioasă la Biserica Sfânta Parascheva din Brașov. Duminică, a avut loc și cununia civilă, urmată de o petrecere memorabilă la Conacul Albert din Brașov. Evenimentul a fost unul grandios, iar atmosfera a fost ca în filme, fiind întreținută de Smiley.

„Smiley este prietenul nostru foarte bun de mulți ani și ni l-am dorit alături în cea mai importantă zi din viața noastră. Ne-am dorit un eveniment discret”, a declarat impresarul Doru Tincă, potrivit click.ro.

Pentru momentul special al nunții, Ellie White a purtat o rochie de mireasă creată exclusiv pentru ea de către designerul Iselin Dimitri, care a fost responsabil și pentru toate celelalte ținute de scenă ale cântăreței. La rândul său, Doru Tincă a optat pentru un costum negru din denim cu broderie, creat de maestrul Lucian Deatcu.

Nunta a continuat până în zorii zilei, iar invitații s-au bucurat de fiecare moment al petrecerii. Chiar a doua zi după acest eveniment deosebit, mirii au plecat în luna de miere, alegând Scoția și Anglia drept destinații. Cu toate acestea, Ellie White și Doru Tincă nu au călătorit doar în doi, ci au avut alături și cei doi copii ai lor.

„E o lună de miere cu copiii. E atipică, așa e, dar și nunta a fost atipică”, a mai declarat Doru Tincă, pentru Click!

Ellie White și Doru Tincă au reușit să facă nunta în acest an, după ce evenimentul a fost amânat de numeroase ori. Cei doi au mai încercat să își unească destinele pentru prima dată în anul 2011, apoi în 2014, dar și în 2016 și chiar și anul trecut

Citește și: De la bal la spital! O femeie din Iași a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a prăbușit pe ringul de dans în timpul unei nunți