Nuntă ca-n basme în muzica populară. Doi tineri artiști și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după ce s-au cunoscut la nunta nașilor: „Nimic nu este întâmplător!”

Tin Vasilescu și Roxana Lupu, doi tineri artiști, trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din filme, iar acum au decis să facă marele pas, weekendul trecut.

02 oct. 2023, 17:06

Cei doi tineri artiști s-au cunoscut în urmă cu doi ani la nunta nașilor lor, Cosmin Herăscu și Maria Ioana Cobzaș, iar acum au decis să-și unească destinele în fața domnului. Pentru că Roxana nu confirmase prezența la eveniment, mirii au așezat-o la masa unde stătea Tin, scaunul de lângă el fiind liber.

Ea a prins buchetul miresei, el papionul mirelui. După nuntă, tot nașii lor i-au readus împreună la scurt timp, unde și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. După acest șir de evenimente, pe care mulți le-ar considera coincidențe, cei doi artiști au rămas nedespărțiți.

 „Eu cred că nimic nu este întâmplător! Ne știam de prin festivaluri dar nu stătusem niciodată de vorbă, îi mai dădeam câte un like pe instagram. Apoi, la o lună după nunta lui Cosmin și a Mariei, ne-au invitat la Sibiu să ne revedem. Atunci mi-am dat seama că este o fată care împărtășește aceleași principii cu ale mele și asta a cântărit extrem de mult.

Și am zis că merită să încercăm mai departe ca lucrurile să devină mai serioase. Apoi, am mers s-o vizitez la București, atunci am fost siguri și eu, și ea, că merită să închegăm o relație care, iată că, slavă Domnului, s-a concretizat cu nunta”, a declarat Tin Vasilescu, pentru Star Popular.

Citește și: Costin, fratele Elenei Gheorghe, s-a căsătorit în weekend. Cine este mireasa Maria Cușu. Imagini inedite de la nuntă

Roxana este moldoveancă, iar Tin este ardelean, așa că au împăcat tradițiile și obiceiurile nunților și au avut parte de o nuntă fastuoasă.

„Le mulțumim tuturor colegilor care ne-au fost alături, mulți colegi din festival, de cântec, care ne-au făcut ziua mai frumoasă, s-a dansat și la mine, și la mireasă, am avut steaguri, strigături, a fost foarte frumos, totul în spirit tradițional care ne bucură și ne umple sufletele. Și meniul de la nuntă a fost tradițional, la aperitiv am avut jumeri, apoi ciorba ardelenească, friptură… am considerat că la o nuntă cu mai mulți invitați nu dăm greș cu meniul tradițional”, a mai spus Tin.

Citește și: Ioana Ginghină, nuntă cu ambulanţă, soţ rănit grav de şampanie, şi mascaţi: „Au chemat vecinii poliţia de trei ori”

Cel mai impresionant eveniment de la nuntă s-a întâmplat în fața altarului, acolo unde mirii au cântat alături de corul bisericii rugăciunea „Tatăl Nostru”.

„De când am pășit în biserică ne-am emoționat și chiar de la intrare ne-au dat lacrimile. Ceea ce arată emoția speciala și harul care se află în biserică. Noi considerăm că esența unei nunți este slujba religioasă și au fost niște momente pe care nu știu cum să le descriu în cuvinte. Trebuie să mulțumesc pentru asta tuturor preoților dar și celui de-al doilea naș, părintele Emanuel, care ne-a ajutat cu tot ceea ce a însemnat această slujbă”, a mai spus el.

Tin are 23 de ani, iar Roxana 25. Dragostea i-a adus în același loc, la Sibiu, Roxana mutându-se din București pentru soțul ei. Cei doi sunt pregătiți să devină și părinți.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei