Nuntă emoţionantă pe Zoom, în vreme de pandemie! Povestea incredibilă a unui tânăr cu diazabilităţi care şi-a întâlnit sufletul-pereche

Nuntă plină de emoţii pentru doi tineri din Statele Unite ala Americii. Un bărbat cu dizabilităţi şi iubita sa au câştigat atenţia internauţilor din toată lumea după ce au spus "da" în faţa lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii intime.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 07:33

Shane Burcaw, în vârstă de 28 de ani, și Hannah Aylward, în vârstă de 24 de ani, și-au împărtășit povestea de iubire pe reţelele de socializare, în special pe canalul lor de Youtube. În acest weekend, cuplul a spus „da” în cadrul unei ceremonii private în curtea din spate a casei. Cei doi au impărtăşit mai multe fotografii şi videoclipuri de la fericitul eveniment.

Citeşte şi: Un câine a devenit erou în Germania. Patrupedul şi-a dat viaţa pentru a-şi scăpa stăpânul dintr-un incendiu

Tânărul s-a născut cu atrofia musculară spinală (SMA), o boală neuromusculare care determină deteriorarea muşchilor în timp. Shane este în scaun cu rotile de la vârsta de doi ani şi abia îşi poate mişca picioarele, braţele şi mâinile. 

Relaţia dintre cei doi a început după ce Hannah a intrat în contact cu Shane, de profesie scriitor. Aceasta l-a felicitat într-un e-mail pentru simţul umorului şi modul în care scrie, iar după mai multe apeluri video şi mesaje, cei doi s-au îndrăgostit. Împreună şi-au deschis un canal de Youtube pentru a educa populaţia despre relaţiile interactive.

În contextul pandemiei de coronavirus, cei doi îndrăgostiţi şi-au propus să aştepte un an pentru a se căsători, însă nu au mai avut răbdare şi au organizat evenimentul în acest weekend. Cuplul s-a căsătorit în curtea din spate a casei, în faţa unui computer. Shane a ales un costum simplu, în timp ce Hannah a optat pentru rochia de mireasă a mamei sale.

Hannah a mărturisit într-un clip pe Youtube faptul că îşi doresc să întemeieze o familie împreună. Anterior, cuplul a răspuns la întrebările fanilor despre modul în care gestionează relaţia.

„Mulți oameni presupun că nu există. Acesta este un stereotip cu adevărat dăunător pentru toate persoanele cu dizabilități atunci când presupui că aceste persoane nu sunt active sexual” , a spus Hannah despre latura fizică a relației lor.