Un câine a devenit erou în Germania. Patrupedul şi-a dat viaţa pentru a-şi scăpa stăpânul dintr-un incendiu

Un ciobănesc german este considerat erou de un oraş întreg din Germania, după ce şi-a salvat stăpânul dintr-un incendiu cu preţul vieţii sale. Imediat după ce pompierii au stins flăcările, bărbatul a aflat că patrupedul său a murit.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 06:04
Un câine a devenit erou în Germania. Patrupedul şi-a dat viaţa pentru a-şi scăpa stăpânul dintr-un incendiu

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu din cartierul Freudenberg din Linderberg. Flăcările au provocat pagube în valoare de peste 200.000 de euro, proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost grav rănit, conform Siegener Zeitung.

Citeşte şi: Tulburător! Un câine refuză să plece din faţa spitalului în care stăpânul lui este internat

Oamenii legii au stabilit că incendiul a pornit de la aragazul din bucătărie, la care bărbatul a gătit cu o seară în urmă. Acesta a adormit şi nu a observat că locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări, însă câinele său l-a trezit în ultimul moment. Bărbatul a sărit pe fereastră şi a reuşit să îşi salveze viaţa.

Polițiștii au stabilit că încendiul a pornit de la aragazul din bucătărie, la care bărbatul gătise vineri seară. Bărbatul a adormit și habar nu avea că locuința i-a fost cuprinsă de incendiu, însă câinele și-a dat seama de pericol și l-a trezit în ultimul moment. Bărbatul a sărit pe fereastră afară și astfel a scăpat cu viața. Din păcate, câinele său a fost prins de flăcări și nu a mai găsit o cale de ieșire.