Nuntă fastuoasă în Poiana Braşov. Ilie Năstase se însoară pentru a patra oară

Nuntă fastuoasă în Poiana Braşov, sâmbătă seară. Fostul tenisman Ilie Năstase se însoară pentru a patra oară, de dată această dată cu Brigitte Sfăt. Peste 300 de prieteni vor petrecere alături de ei într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din România. Iar petrecerea va fi stropită din plin cu şampanie scumpă adusă în ţară chiar de fosta soţie a marelui campion.

RomaniaTV.net
09 nov. 2013, 09:31

Înainte de nuntă, Ilie Năstase a intrat din nou pe terenul de tenis. Nu în competiţie, ci alături de invitaţii care au ajuns la munte mai devreme. Petrecerea va avea loc în Poiana Braşov, într-unul dintre cele mai luxose hoteluri din ţară. 300 de persoane au fost invitate, printre ele: Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, dar şi foşti tenismani.

Rochia pe care Brighite o va purta a fost creată de designeri români, iar materialul a fost adus din Austria.

Nunta fastuoasă va fi stropită cu şampanie de fiţe adusă în ţară de Amalia Năstase, fosta soţie a marelui campion.

„Dragostea adevărată nu se uită nicioadată!” Aceasta este declaraţia de dragoste pe care Brigitte Sfăt i-a făcut-o fostului tenisman cu câteva ore înainte de nuntă. Ea a postat fotografii pe o reţea de socializare în care îşi sărută soţul după ce a primit un buchet imens de trandafiri roşii.

Citeşte şi: Nadia Comăneci despre nunta lui Ilie Năstase: Sper să fie ultima lui nuntă