Nuntă în familia Andreei Tonciu. Sora vedetei se mărită: „I-am găsit partener, vom face o nuntă ca în poveşti!”

Andreea Tonciu a anunţat că se pregăteşte de nuntă. Lorena, sora sa mai mică, urmează să se căsătorească în curând. Andreea Tonciu a oferit primele detalii despre marele eveniment.

20 mai 2022, 17:47
Nuntă în familia Andreei Tonciu. Sora vedetei se mărită: „I-am găsit partener, vom face o nuntă ca în poveşti!”

Nuntă în familia Andreei Tonciu. Vedeta îşi mărită sora. Se pare că marele eveniment va avea loc în curând, însă locaţia este încă necunoscută. Cert este că nunta nu va avea loc în România.

Nuntă în familia Andreei Tonciu: „Cât de curând o să se mărite. I-am găsit partener”

Citeşte şi Andreea Tonciu, vacanţă de vis în Dubai. Imaginile care au încins Internetul

Andreea Tonciu este în culmea fericirii. Vedeta a anunţat că sora sa mai mică, Lorena, urmează să se căsătorească în curând. Se pare că viitorul cumnat este pe placul Andreei, mai ales că ea le-ar fi făcut cunoştinţă viitorilor miri.

„Este foarte timidă și foarte cuminte. Chiar, cât de curând o să se mărite. Da, o să o mărit pe sora mea cât de curând. Da, da, i-am găsit partener. Nunta nu va avea loc în România, vom face o nuntă ca în povești, undeva departe. Nu, a fost de șapte ori (nr. în America), cred că nu mai vrea să o mai duc o dată”, a dezvăluit Andreea Tonciu la Antena Stars.

Vestea bună vine după ce în urmă cu o săptămână Andreea Tonciu anunţa că părinţii ei se despart după zeci de ani de căsnicie, din cauza unei menajere.

„Nu voiam să vorbesc despre asta, dar o anumită persoană mi-a destrămat familia. Ştiu că tot timpul sunt veselă şi foarte fericită, dar crede-mă, eu sufăr enorm.

Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp.

Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația.

Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.

Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut. Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu”, a povestit Andreea Tonciu în emisiunea „La Măruţă”.

Citeşte şi Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Cuvinte grele de ambele părţi: „Tonciu a avut mai multe apariții în emisiune decât intrări pe traseu”