Nuntă în showbizul românesc! Loredana Chivu se mărită. Cât costă inelul pe care l-a primit de la viitorul ei soț

Loredana Chivu nu mai este la fel de prezentă în spațiul public, concentrându-se mai mult pe viața personală. De curând, vedeta a fost cerută de soție.

17 ian. 2023, 09:16
Nuntă în showbizul românesc! Loredana Chivu se mărită. Cât costă inelul pe care l-a primit de la viitorul ei soț
Loredana Chivu a fost cerută de soție

Loredana Chivu nu mai este burlăciță! După ce a luat o pauză de la viața publică, vedeta s-a concentrat mai mult pe partea personală, lucru care a dus și la o cerere în căsătorie. Recent, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar invitații i-au făcut o mulțime de surprize.

Cel care a reușit să o surprindă cu adevărat a fost iubitul ei. De-a lungul timpului, Loredana nu a dat foarte multe detalii despre partenerul ei, dar gestul făcut de acesta dă de înțeles că relația lor este una foarte bună.

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri despre cum trăiește fiul ei la Barcelona: „Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate!”

Loredana Chivu le-a avut alături pe prietenele ei, Daniela Crudu și Ana Maria Mocanu. Simona Trașcă a fost și ea invitată, iar distracția a ținut până la primele ore ale dimineții. La eveniment au cântat Luis Gabriel și Adrian Minune. Mama Loredanei, la fel ca și iubitul ei, au fost destul de discreți la petredcere.

Cât costă inelul primit de Loredana Chivu

Diva a primit un buchet imens de trandafiri albi și un inel de la iubitul ei, dar nu a vrut să îl arate publicului pe cel care i-a furat inima. Potrivit invitaților, Loredana a fost cerută de soție cu o bijuterie superbă, care costă o avere, mai exact, aproape 90.000 de euro.

Citește și: Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: „O să fim oficial soţ şi soţie”

Loredana Chivu a spus „Da!” și le-a arătat fanilor ei inelul de pe deget.