O femeie a murit după ce a fost bătută de soţul său într-o pensiune din Sinaia. Bărbatul avea o alcoolemie uriaşă

O femeie în vârstă de 47 de ani a murit după ce a fost bătută de soţul său într-o pensiune din Sinaia. Bărbatul a plecat de la faţa locului, însă a fost prins de poliţişti la Comarnic. Acesta avea o alcoolemie uriaşă.

18 sept. 2021, 19:25
O femeie a murit după ce a fost bătută de soţul său într-o pensiune din Sinaia. Bărbatul avea o alcoolemie uriaşă

O femeie a murit după ce a fost bătută de soţul său într-o pensiune din Sinaia. Potrivit primelor informaţii, femeia în vârstă de 47 de ani a fost agresată de soţul său în pensiunea în care voiau să se cazeze.

O femeie a murit după ce a fost bătută de soţul său într-o pensiune din Sinaia

Citeşte şi Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia. Crimă şocantă în Alba

Surse apropiate anchetei, citate de ziarulincomod, susţin că femeia suferire o operaţie pe creier, iar loviturile încasate i-ar fi fost fatale. Potrivit poliţiştilor, bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

“La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40  grame la mie alcool pur în aerul expirat.

La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt  fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova”, au transmis poliţiştii din Prahova.

Citeşte şi Crimă terifiantă în Bistriţa. O femeie oarbă a fost ucisă cu un topor de cumnatul ei. Înfiorător ce a făcut individul după comiterea faptei

 


loading...