Nuntă inedită! Doi tineri şi-au unit destinele la poalele vulcanului activ Taal! „Lumea a fost calmă, relaxată”

Un cuplu de îndrăgostiţi din Filipine a ignorat avertismentul autorităţilor cu referire la posibila erupţie a vulcanului Taal şi au organizat ceremonia chiar la poalele acestuia.  Chiar în timpul evenimentului, vulcanul a erupt aruncând nori de cenuşă, iar momentul a fost surprins de către fotograful evenimentului. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 17:39

„Am observat un fum alb care ieșea din Taal în timpul pregătirilor în jurul orei 14:00. Atunci am ştiut că ceva neobișnuit se întâmpla cu vulcanul” , a spus fotograful ceremoniei.

Chino şi Kat Vaflor au decis să îşi unească destinele la mai puţin de 16 kilometri distanţă de vulcanul activ. În ciuda faptului că vulcanul a erupt chiar în timpul ceremoniei, invitaţii şi-au păstrat calmul pe durata întregului eveniment.

Citeşte şi: Vulcanul Taal a erupt în Filipine. Toate zborurile din Manila au fost anulate. Norul de cenuşă a ajuns la peste un km altitudine VIDEO

„În mod surprinzător, toată lumea a fost calmă și relaxată. A fost o nuntă intimă, așa că oaspeții erau în mare parte familia cuplului și prietenii apropiați și astfel nimeni nu a plecat. În cele din urmă, sunt recunoscător că am trăit un astfel de moment unic în cariera mea.” , a adăugat fotograful. 

Vulcanul Taal, aflat în apropiere de Manila, capitala arhipelagului Filipine, a trecut duminică printr-un episod de erupţie freatică. Autorităţile locale au precizat că aproximativ 6.000 de persoane, printre care şi câteva zeci de turişti, au fost evacuate din localităţile din jurul vulcanului. Oamenii aflaţi pe o rază de 14 kilometri de vulcan au fost nevoiţi să îşi părăsească casele.